2777
2789
عنوان

چقدر از زندگی رو واقعا زندگی کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 66 پست
بله من صد درصد از زندگیم لذت میبرم به همسرم میرسم به کارم میرسم و سایت میام به خاطر اینکه جواب خیلی ...

من نظريه از خودم صادر نكردم رشتم روان شناسيه خب ممكنه اينايي كه ما ميخونيم همش هم درست نباشه موارد  استثنا مثل شما هم باشه

به هرحال قصد ناراحت كردنتون نداشتم 

موفق باشيد

الهي وربي من لي غيرك...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از زندگیم ناراضی بودم الان یه مشکلی بزرگ واسمون پیش اومده که میگم واقعا اون موقع خیلی خوشبخت بودمحداقل استرس نداشتم و فکرم راحت بود 

در تاریخ 9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍😍😍
زندگی یعنی یه کار مفید بکنی یعنی به بقیه کمک کنی یه چیزی از خودت بذاری که وقتی مردی هم بمونه زندگ ...

ولی الان من دقیقا هر روز کارای روزمره انجام میدم عاشق مسافرتم قبلا اصلا اما الان دوست دارم فقط تو سفر باشم

خیلی کم شاید...یه لحظه هایی شو...توی سفر...یا تجارب جدید و دلچسب...

وقتی درون آرومی نداشته باشی...نمی تونی زندگی کنی

اگه بچه نداشتم حتمن مرگ رو ترجیح می دادم

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد

به قول خواجه شیراز.‌ نو بهار است در آن کوش که خوشدل باشی،که بسی گل بدمد باز و تو در گل باشی... همیشه باید خوش بود.. عمر ما اونقد زیاااد نیست که مدام بخاطر انواع اخبارهای بی ربط و حرف ها و نگاه ها و ادم هایی ک خودشون سرا پا ایرادن تلف کنیم.. منم همیشه میخندم و خوش رفتار و مثبتم

هر چه در فَهم تو آید؛ آن بُوَد مَفهوم تو