2777
2789

چند ماهه برای بارداری اقدام کردم نشد دکتر بهم لیتروزول و متفورمین داد باردار که نشدم هیچ سه هفته ام هست خونریزی دارم رفتم سونوگرافی گفت کیست 61میلی و یه کیست 54میلی داری حالا باید سه ماهم دارو بخورم اینا رفع بشن

خدایا هزاران بار شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کیست که یهویی  بوجود نمیاد.  احتمال باردار نشدنت همین بوده لابد . درمان کن ایشالا زودی بار ...

مرداد رفتم سونوگرافی گفت مشکلی نداری سالمی فقط این قرصا رو بخور زود تر بارداربشی

خدایا هزاران بار شکرت
سلام گلم نه آمپول نداد بهم

خب بخاطر همون هستش كه تبديل به كيست شده اين قرصا خيلي ريسكشون بالاست حتما حتما بايد روز ١١ سونو بري بعد طبق اندازه ي فولي بايد بهت امپول ازاد سازي بده وگرنه تبديل به كيست ميشه اشتباه از دكترت بوده خانمي اين قرصا مثل چاقوي دوسر لبه هستن

خداياشكرت....❤️ 
خب بخاطر همون هستش كه تبديل به كيست شده اين قرصا خيلي ريسكشون بالاست حتما حتما بايد روز ١١ سونو بري ...

من نمیدونستم اونم چیزی نداد الانم دوباره رفتم پیشش به خاطر خونریزیم گفت احتمالا هورمونات به هم ریخته ازمایش برام نوشت از آمپول اصلا حرفی نزد

خدایا هزاران بار شکرت
منم دوماه لتروزول خوردم ماه قبل فقط یه دونه فولیکول ۱۸داشتم باردارنشدم این ماه دوتا داشتم یکی ۲۱ و ...

عزيزم من سونو رفتم دوتا داشتم يكي ٢٠ يكي ١٧ بهم امپول نداد. دكترا بايد بر اساس سايز فولي طبق سيكلت امپول تجويز كنن احتمالا شماهم مثل من احتياج نداشتي

خداياشكرت....❤️