2777
2789
عنوان

اومدم ابروشو درست کنم زدم چشمشم کور کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 44 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=48466667]مرداد رفتم سونوگرافی گفت مشکلی نداری سالمی فقط این قرصا رو بخور زود تر بارداربشی[/Q

منم سیستم بدنیم مثل شماس. تا قرص هورمونی میخورم کیست میارم برا همین تازه به این نتیجه رسیدم که من دو بار در ماه باید برم سونو یبار در سه پریود یبارم 8 پریود قبل اینکه فولیکولام بزرگ و تبدیل به کیست بشه. ضمنا زیاد خودتو بابت سه دوره قرص ناراحت نکن . یه دورشو بخور پریود شو بعد روز سه برو سونو اگه کیستت از بین رفته باشه دیکه نخور

خدایا شکرت که پشت و پناه منی و من تو را دارم.....
علت خونریزمم نفهمید حتی

من زمانی که متفورمین رو حتی به اندازه یکی دو ساعت دیر تر مینداختم لک میدیدم اگه یروز فراموش میکردم شروع به پریودد شدن میشد تو چی؟

من زمانی که متفورمین رو حتی به اندازه یکی دو ساعت دیر تر مینداختم لک میدیدم اگه یروز فراموش میکردم ش ...

سلام عزیزم نه متفورمین برای من این جوری نبود حالا اصلا آخه خونریزی من بند نمیاداین بیشتر اذیتم میکنه 

خدایا هزاران بار شکرت
سلام عزیزم نه متفورمین برای من این جوری نبود حالا اصلا آخه خونریزی من بند نمیاداین بیشتر اذیتم میکنه ...

دکترتو عوض کن . یه دکتر خوب برو . من سه چهار باری که اینجور شده بودم کم خونی گرفتم . البته بعدا درستشد