2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیزی وخیره شدن اگه نیست حساس نشو..

نه خیره نمیشه مثلا امروز بیرون بودیم ناهار دوتا دختر مو باز موهاشون تا کمرشون خیلی خوشگل بودن روبروی ما هی عشوه میومدن عکس میگرفتن من خودم کلا نگاه میکردم ببینم چی میکنن شوهرمم گاهی نگاه میکرد. ولی میگم ادم هیزی نیس نمیدونم دعوا کردم که تو چرا نگاه میکنی. حالا خودم بیشتر نگاه میکردم. شوهرم هی سرشو مینداخت پایین ولی گاهی مثلا نگاه میکرد ببینه چی میکنن 

والا نگاهم بکنه حالا مگه شوهر من چه عتیقه ای که دخترا بخوان رو هوا ببرنش😆😆حتما شوهرت خیلی آدم حساب ...

نه بابا اصن از دستم بره هم مهم نیس رو زندگی و حس خودم حساسم نگاه کنه حسم بهش بد میشه

نه خیره نمیشه مثلا امروز بیرون بودیم ناهار دوتا دختر مو باز موهاشون تا کمرشون خیلی خوشگل بودن روبروی ...

اینقدر نگاه طبیعی خب نمیتونه ک چشماشو ببنده

ایلیا نفس مآنی عشق بایی  
ینی تا حالا توجه نکردی به ی دختر زیبا چشمش افتاده یا نه

یه چیزی هست به اسم تعهد همیشه بهترش برای هردو طرف هست، دوران قبل ازدواج هم برای این چیزا هست که طرفت رو بشناسی ببینی از این آدمای هیزوخیانتکار هست یانه؟

شما هم ممکنه توی خیابون یه مردی رو ببینی که از شوهر شما خوشگل تر بعد حالا باید شوهر شما باید حساس بشه وحس کنه قرار بهش خیانت بشه هرزنی بهتر از هرکسی می‌تونه بفهمه شوهرش چه نگاهی داره وچجور هست.

باز نگاه به صورت بهتره تا اندام بزرگ وتحریک کننده که خیلی چندشه

حالا یه بدبختی سایزش بزرگه بره بمیره که مردا نگاش نکنن؟ بعضی دخترا رو دیدم تو سن خیلی کم ۱۴ ۱۵ سالگی بدنشون برجسته میشه اون که قصد دلبری واسه مردا نداره که بگیم‌چندشه

یه چیزی هست به اسم تعهد همیشه بهترش برای هردو طرف هست، دوران قبل ازدواج هم برای این چیزا هست که طرفت ...

عزیزم شوهرم ابدا اهل خیانت نیس ولی اگه نگاهش بیفته به دخترا من حسم بهش بد میشه