من خودمم خوشگلم ولی ی دختر یکم خوشگلتر میبینم یا یکی که از نظرم خیلی ناز هی حواسم هست ب وقت شوهرمم بهش نگاه نکنه حالا خودم نگاه میکنم و زیباییشو تحسین میکنما ولی همش حواسم هست شوهرم بهش نگاه نکنه و حرص میخورم حالا خدایی شوهرم آدم هیزی نیست ولی دوست ندارم اصلا نگاهشم بیفته به کسی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حالا یه بدبختی سایزش بزرگه بره بمیره که مردا نگاش نکنن؟ بعضی دخترا رو دیدم تو سن خیلی کم ۱۴ ۱۵ سالگی ...
نه خوب به لباس پوشیدن بستگی داره..خداییش زنی که چاقه وباسنش بزرگه زشته ساپورت وکفش پاشنه دار ومانتوی کوتاه بپوشه..یکی هم هست اندامش درشته ولی متناسب لباس میپوشه که خیلی هم زیباست
کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد