2777
2789
عنوان

انصراف از دانشگاه دولتی

730 بازدید | 31 پست

سلام خانوما. کسی اینجا خودش یا اطرافیانش از دانشگاه دولتی انصراف داده؟؟هزینه ای بابتش پرداخت کرده یا نه؟؟حقیقتا من چیزای ضد و نقیضی راجع بهش می‌شنوم.

یه فردی  از دانشگاه خودم دو سال پیش و بعد از یکی دو ترم انصراف داده و گفت چیزی پرداخت نکرده!

دوستم از دانشگاه امام خمینی قزوین انصراف داد ۶۰ میلیون جریمه پرداخت کرد

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خداااا

حالا دانشگاه با دانشگاه فرق میکنه . شاید دانشگاه شما نگیره نمیدونم 

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

دوستم از دانشگاه امام خمینی قزوین انصراف داد ۶۰ میلیون جریمه پرداخت کرد

چه سالی؟ من سال 92 انصراف از دکتری تخصصی روزانه دادم تغییر رشته دادم دوباره قبول شدم دولتی روزانه هزینه هم اصلا ندادم هیچی

چه سالی؟ من سال 92 انصراف از دکتری تخصصی روزانه دادم تغییر رشته دادم دوباره قبول شدم دولتی روزانه هز ...

همین امسال عزیزم 

رشته شون آمار هست . هنوز کارشناسی رو نگرفته بودن ، انصراف دادن ۶۰ میلیون جریمه پرداخت کردن

ممنون که جواب دادین

خواهش میکنم ولی خب برای من مال 11 سال قبله ممکنه قوانین عوض شده باشن. زمان ما کسی درس میوفتاد دانشگاه دولتی تا هرچند بار که پاس بشه رایگان بود ولی بعدش گفتن حتی دولتی شما هر درسو یکبار مجانی میگذرونی و بیوفتی باید پول شبانه بدی. هر سال عوض میکنن شما ببین امسال قانون چیه. 

جدی فرق تو این مسئله متفاوتن دانشگاها؟امیدوارم که نگیره بازم ممنون که پاسخ دادین

آره عزیزم . روز اول که داشتین تعهد نامه رو امضا می‌کردید ، بند ها رو مطالعه کردین؟اونجا میگن معمولا

قربونت 💕

جدی فرق تو این مسئله متفاوتن دانشگاها؟امیدوارم که نگیره بازم ممنون که پاسخ دادین

بله متفاوتن مثلا من خودم دانشگاه دولتی درجه یک درس خوندم قیمت واحدها تو این دانشگاها نسبت به دانشگاه شهرستان و درجه 3 خیلی فرق داره و خیلی گرون تره. شما هزینه ای که شبانه مثلا دانشگاه تهران میدی خیلی ببشتر از هزینه فرضا همون رشته تو دانشگاه دولتی مثلا کازرون هست. اینا هم مبلغ جریمه رو به نرخ دلار روز همون دانشگاه میگیرن به احتساب درجه بندی و شهرش. 

آره عزیزم . روز اول که داشتین تعهد نامه رو امضا می‌کردید ، بند ها رو مطالعه کردین؟اونجا میگن معمولاق ...

اصلااا مطالعه نکردم متاسفانه🥲درسته بروز باید برم از خود دانشگاه بپرسم 

اصلااا مطالعه نکردم متاسفانه🥲درسته بروز باید برم از خود دانشگاه بپرسم

جریمه رو به نرخ شبانه همون دانشگاه میگیرین، مثلا شما روزانه تهران پرستاری بخونی بخواهی انصراف بدی نگاه میکنن چند واحد پاس شده همونو به قیمت پرستاری شبانه تهران برات جریمه میبرن عزیزم.