2777
2789

سلام به همه .پسر من بهمن ماه میره دانشگاه از الان دلم گرفته خیلی احساس دلتنگی میکنم اصلا فکر میکنم چطور ازم دور بشه شبا بخوابم از الان استرس و دلشوره دارم شما حستون چیه 

دختر من ۳ ساله داره میره راه دور روز به روز بیشتر میشه نگرانیم و استرسم و افسردگیم خدا کنه زود تموم بشه همش فکرای عجیب و غریب میاد تو ذهنم اما توکل به خدا سپردمش به خدای مهربون

اِنّا نَحنُ نَزّلنَا الذِّکرَ وَ اِنّا لَهُ لَحافِظُون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر وقت دلت تنگ شد،تو هم  برو ببینش 

اگه میتونی خونه رو عوض کن یه مدت برو شهر اون زندگی کن 

فقط 43 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

دختر من ۳ ساله داره میره راه دور روز به روز بیشتر میشه نگرانیم و استرسم و افسردگیم خدا کنه زود تموم ...

ایشالا خدا نگهدار ش باشه .ما مادرا انگار با دلواپسی باید همیشه زندگی کنیم 

ایشالا خدا نگهدار ش باشه .ما مادرا انگار با دلواپسی باید همیشه زندگی کنیم

ممنون همچنین گلپسر شما رو خدا حفظ کنه بله سخته اما چاره چیه انشاءالله موفق باشن و مایه افتخار ما مادرا باشن

گاهی دلم برا همون روزای کودکی شون تنگ میشه اونموقع ها میگفتم کاش بزرگ شن مامانم میگفت از کودکی شون لذت ببر بزرگ شن مشکلاتشون هم باهاشون بزرگ میشه الان حرفشو میفهمم

ممنون همچنین گلپسر شما رو خدا حفظ کنه بله سخته اما چاره چیه انشاءالله موفق باشن و مایه افتخار ما ماد ...

دختر شما چند سال دیگه درسش تموم میشه ؟یه سال ؟

به امید خدا در پناه پروردگار باشه .خدا آرامش رو به دلتون عطا کنه 🙏🙏

ممنون عزیزم همچنین پسر شما هم مایه سربلندی و روشنی چشمتون باشه