2777
2789

قبل از هرچیزی جهت این‌که سوءتفاهم پیش نیاد می‌خوام بگم من خودم کاملاً استریت هستم

حقیقتاً برای مطرح کردن این موضوع خیلی تردید داشتم چون نگران بودم حرف‌های ناراحت کننده‌ای دریافت کنم و یا حتی قضاوت بشم(البته هنوز هم نگرانم)

اما خب چاره‌ای ندارم چون نمی‌تونم این موضوع رو پیش خانواده‌ام و یا حتی تراپیست مطرح کنم، معذب می‌شم…

اما خب اگر برون‌ریزی هم نکنم و از کسی راهنمایی نگیرم نمی‌تونم از این بحران عبور کنم چون آدم قوی ای نیستم =)

من  این دوستم رو ۱ سال می‌شه می‌شناسم و رابطه‌مون تا یک ماه پیش بی‌نهایت نزدیک بود و خب من نمی‌دونم چرا وابسته شدم!

طوری‌که وقتی باهام به هردلیلی سرد می‌شد دچار فروپاشی روحی روانی می‌شدم اما خب بروز نمی‌دادم فقط اشک می‌ریختم…

از یک آدم شاد به یک آدم غمگین و افسرده تبدیل شدم

می‌شه گفت خیلی از روزها برای این موضوع گریه کردم

یک ماه پیش هم یک دفعه‌ای تمام چت‌هامون رو دوطرفه دیلیت کردم و خودم هم دیلیت‌اکانت کردم و اون حتی نگران من نشد و یک بار تماس نگرفت یا اصلاً پیام نداد…

اما من هنوز دلتنگ می‌شم و گریه می‌کنم

۱۰۰۰ بار تصمیم گرفتم بهش پیام بدم اما منصرف شدم

می‌شه بگید من چرا اینطوری‌ام یعنی امکان داره چون از سمت مادرم محبت دریافت نمی‌کردم الان دچار این حس شدم؟

می‌شه بگید آیا من می‌تونم این آدم و فراموش کنم یا نمی‌شه؟

از این احساسی که تو قلبم شکل گرفته متنفرم و دارم عذاب می‌کشم😭

京香水月

عه پشمام نقطه گذاشتی عنوان😱😱😱😱

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@niniyar_5  سلام زیبا رو

میگم استارتر چجوری نقطه گذاشته ومعتبر بوده؟

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

شاید به عنوان یه دوست خیلی باهاش احساس نزدیکی قلبی داشتی دیگه بهش پیام نده تا اذیت نشی

آره و این‌که اون واقعاً باهام خوب رفتار می‌کرد، بهم اهمیت می‌داد

اما خب بعد از یک مدت تغییر کرد من هم که بی‌نهایت ضعیف… درگیر افسردگی شدم

باهاش قطع ارتباط کردم 

京香水月

آره و این‌که اون واقعاً باهام خوب رفتار می‌کرد، بهم اهمیت می‌داداما خب بعد از یک مدت تغییر کرد من هم ...

بعضی آدما اینطورین گلم 

یعنی تا ببینن وابستگی بهشون پیدا کردی از این رو به اون رو میشن 

چه توی رفاقت چه توی رابطه احساسی 

خیلیم خوب شد که ارتباطتو تموم کردی با همچین آدمی 

کاربر قدیمی