2777
2789

دوست من ۲۵ سالشه و لیسانس گرفته و دیگه قصد ادامه تحصیل نداره و میدونمم با کسی در رابطه نیست برای اشنایی و ازدواج چندوقت پیش یکی از اشناهای دورمون گفت مدتی برای پسرش دنبال ی دختر خوب میگرده ولی تا حالا کسی مورد پسندشون نبوده (حالا به هرعلتی بعد جلسه خاستگاری به توافق نرسیدن) منم دوستمو معرفی کردم و با دوستم تماس گرفتم و جریانو بهش گفتم ولی ناراحت شده که چرا منو معرفی کردی دقیقا ایراد کارم چی بود درک نکردم کسی میتونه بگه؟؟؟

اون اقا هم ۳۱ سالشه و در اموزشگاه های زبان تدریس میکنه درامد خوبی داره ، ماشین داره و همینطور یک خونه شراکتی با برادرش خریدن که دادن اجاره و بعد اجاره رو نصف میکنن خلاصه وضعیت مالیش خوبه ، اخلاقی هم تا جایی که من در جریانم خانواده خوبی هستن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما از ایناست که با ازدواج سنتی مخالفه یا شاید توهم داره که تو فکر میکنی دختره مونده ترشیده داری براش شوهر پیدا میکنی

در هر صورت کارت اصلا بد نبود واقعا خدا خیرت بده

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

حتما از ایناست که با ازدواج سنتی مخالفه یا شاید توهم داره که تو فکر میکنی دختره مونده ترشیده داری بر ...

ترشيده كلمه قشنگي نيست

در ضمن

خيلي ها بقول شما ترشيده ميشن

چون اهل دوست پسر و روابط ازاد نيستند 

از خودش بپرس خباما احتمالا یا این کیس رو در حد خودش نمی بینهیا خواسته کلاس بذاره

پرسیدم جوابی نداد درک نکردم ناراحتیشو ولی این خانواده از نظر شرایط اجتماعی بهتر از خانواده دوستم هستن

ترشيده كلمه قشنگي نيستدر ضمنخيلي ها بقول شما ترشيده ميشنچون اهل دوست پسر و روابط ازاد نيستند

بابا من طرز فکر اونو گفتم خودمم از همین هایی هستم که اهل دوست پسر نیستم و مجرد موندم

چرا انقدر گارد گرفتی ؟

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

حتما از ایناست که با ازدواج سنتی مخالفه یا شاید توهم داره که تو فکر میکنی دختره مونده ترشیده داری بر ...

ن اصلا مخالف نیست و اتفاقا همیشه میگه کیس مناسب بیاد ازدواج میکنه 

بابا من طرز فکر اونو گفتم خودمم از همین هایی هستم که اهل دوست پسر نیستم و مجرد موندمچرا انقدر گارد گ ...

نميدونم

شايد چون اين كلمه بيرحمانه تو جامعه ما زياد استفاده ميشه

اگر تو رابطه باشي ميگن خ ر ا ب ه

اگر نباشي و منتظر ازدواج سنتي باشي

ميگن ترشيده😐😐😐😐😐😐😐😐😐