2777
2789
عنوان

دختری که درامدش پنج تومنه

137 بازدید | 12 پست

وضع مالی شون خوب نیست مجبوره خرج خودشو بده

صفر تا صد هزینه هاش با خودشه

آیا باید پس انداز کنه

همیشه غصه میخورم ک‌ با درامد کم نمیتونم پس اندازی کنم

اژ طرفی گرونی نیازهام اینده🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهرستان کم میدن کار خوب نیس

اها من دوستم منشی عادی بود ۱۰ تومن میگرف بر همون پرسیدم

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

اگه کنارش دانشگاه میری خیلی داری به خودت سخت میگیری چون فعلا همین هم خوبه، جا پس انداز یه چیزی یادبگیر که بتونی وارد بازار کارش شی و درآمدش خوب باشه، بعد خواستی اونو جدی شروع کنی اینو ول کن

مجردم

فک کردم نوشتی وضع مالی شوهرم خوب نیس 

ببین پس انداز با ماهی پونصد تومنم میتونی من یه پیج هست البته اینم بگم یکم گرون میده چون قسطی میده ولی باز میارزه مثلا نیم گرم سفارش میدم اولش فک میکنی نیم گرم چیزی نیست ولی میبینی یهو چند سال گذشته و تو بیس سی گرم پس انداز کردی اینطوری هم به پس اندازی تاری هم عذاب وجدان نمیگیری 

وقتی سفرش میدی دیگه قسط بندیش میکنه پنج ماهه به نظرم خیلی خوبه 

حسبی الله ❤