2777
2789
چراقضاوت میکنی چراوقتی دلت خوشه راحت دیگرانومورواتهام قرارمیدی فقط متاسفم برات

نسلتون منقرض نشده شما؟ شما تو نسل عربیت جاهل پسرخواه موندیم هنوز.به دخترا اهانت میکنی منتظری تشویقت هم کنم؟میدونی چن تا مادر بچشون ناقص شده معلول شدن ولی با عشق اونا رو بزرگ کردن هیچ وقت نگفتن الهی بمیری.اونوقت تو اومدی فقط برا اینکه بچت دختره میگی بچم بمیره با من.خب خودت بمیر به درک ولی اون بچه رو خدا آفریده تو نمیتونی راجبش اینطوری نفرین کنی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نسلتون منقرض نشده شما؟ شما تو نسل عربیت جاهل پسرخواه موندیم هنوز.به دخترا اهانت میکنی منتظری تشویقت ...

معلوم شداحمق جاهل کیه 

احمق ترازتوام مگه وجودداره بیشعور 

انقدبیسوادی نتونستی یه تاپیکوخوب بخونی مغزت هنگ کرده من کی از دخترشدن بچم ناراحت شدم قضاوت یه احمقی مثل توگناه من نیس گورتوگم کن انتربیخوداومدی زیرتاپیکم پست مزخرف گزاشتی لاشی حرومزاده

تاپیک قبلیمو بخون

همین 

گفتم حالا چی شده 

خوب شما هم برید همه جا آبروشو ببرید همههه جا تو فک فامیل اگه کار میکنه سر کار تو کوچه درو همسایهه 

دادو هوار کنید بگو مزاحم مردم میشه 

کولی بازی در بیارید باید مثل خودش بشید تا بتونید از شرش راحت بشید 

بعدم کابینت همه جا شغل داره مهاجرت مشکلی نداره 

من به جا خواهرات بودم میرفتم تیکه تیکش میکردم 

من خالم شوهرش اذیت میکرد پسر خاله هام رفتن ماشینشو داغون کردن نتونست هیچ کاری بکنه مدرک نداشت 

باید اینجوری در مقابل اینجور افراد ببخشید وحشی باشید 

شکایت به درد نمیخوره

معلوم شداحمق جاهل کیه احمق ترازتوام مگه وجودداره بیشعور انقدبیسوادی نتونستی یه تاپیکوخوب بخونی مغزت ...

خفه شو کثافت بی فرهنگ اشغالی خودتی حرومزاده تویی بدبخت

اگ ب خانواده اون پسره بگی 

نمبتونن جمعش کنن؟؟؟

یا ی دختری چیزی بفرستی سراغش 

سرگرمش کنه بیخیال شما بشه؟

مثلا چ‌کار میکنه ک میگی بی آبروم کرده؟

منم همسر سابق مزاحمم میشد پیام میداد چرت و پرت میگف ی روز رفتم خونه یکی فامیلاش ک‌نقطه ضعفش بود و پیام ها رو نشون دادم از اونروز خانوادش جمعش کرد دیگ

در مورد تاپیک قبل تر هم بگم ک جنسیت با اقا هست و همه جا دنیا ثابت شده 

ی باز از تو گوگل ی فامیل صوتی دانلود کن یا پزشک زنان ک رفتی بپرس و صداشو ظبط کن و جنسیت با اقاس و ب مادر شوهرت نشون بده تا دهنشو برا شما ببنده 

اگ ب خانواده اون پسره بگی نمبتونن جمعش کنن؟؟؟یا ی دختری چیزی بفرستی سراغش سرگرمش کنه بیخیال شما بشه؟ ...

این خیلی لاشیه 

دختربفرستم چندوقت بعدبیرون بیفته اونم یه دردسردیگه میشه برام