یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
علامتش که از دست دادن بینایی یا تاری و کمبود دید در یک چشمه
به علت حمله قلبی ، فشارخون بالا، چربی خون بالا و ایجاد پلاک در خون و بسته شدن شریان های چشم اتفاق میافته که در نتیجه سبب عدم خونرسانی به شبکیه چشم میشه
چهار مرحله تزریق داشتن بعد گفتن باید لیزر انجام بده
خداروشکر بعد از امپول دوم خیلی بهتر شدن
فقط باید زود رسیدگی بشه و تزریق سر موقع انجام بشه
کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
چندساعت بهد از حمله تزریق و لیزر داشتن؟شریان اصلی چشمشون بود؟
یک هفته اصلا نمیدونستن علت درد و تاری چیه
چون سن بالاست و چندین بار عمل شده
بعد از اون عکس گرفتن و بلافاصله تزریق
لیزر رو هنوز انجام ندادن
کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍