2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزممممم 

من میخاستم اصفهان زندگی کنم. اما شلوغی و ترافیک و ... اعصاب برا ادم نمیزاره. 

در عوض یه خونه اجاره کردم تو شهر کوچیک یه قسمت خلوتش. یه آرامشی دارم از لحاظ خلوت بودن و خوب بودن . امنیت هم بالاست. 

عزیزم بنظر من هیچی بدتر از بیکاری نیست . به عنوان یه بیکار میگم. 

برو اون شهر هم خونه بگیر . هم ماشین.دوستان جدید . زندگی جدید. دو بار تو ترافیک و هوای الوده نباشی آرامش به خونت تزریق میشه

قطعا که تهران از همه شهرای ایران سره چه امکانات چه فرهنگ آب و هواشم با فاکتور گرفتن از آلودگی عالیه ...

با همه حرفاتون موافق نیستم اما از نظر امکانات درسته به هر حال پایتخته

دوستم تهران زندگی میکنه میگه پوستمو داغون کرده اینقد ک دود ماشین هست و آلودگی باید هرماه بره فشیال و... میگه شلوغی زیادی داره میگه اگه شهرستان بودم ب جای وقتی ک چن ساعت تو ترافیک بودم ی کار دیگه انجام می‌دادم یا میگه همه چی گرون تره اگه دیگه ی شغل خوب داشته باشه. اعصاب زیادی میخواد 

با همه حرفاتون موافق نیستم اما از نظر امکانات درسته به هر حال پایتخته

به اکثر امکاناتش هم قشر کاملا مرفه میتونن استفاده کنن. وگرنه برای بیشتر مردم فقط شلوغی و الودگی داره. 

منم دلم ارامش میخواد. خصوصا که میتونم کاملا مستقل شم

من خیلی میترسیدم از مستقل شدن. 

بعدم میگفتم اصفهان مستقل بشم تو شهر کوچیک فضولن بزا هم.  اما دیدم مدام ترافیک. شلوغ پلوغ. کسی به کسی نیست. 

اما الان تو اپارتمانم. خیلیم با فرهنگن کاری به کاری هم ندارن. 

و آرامش . خیابونا خوب. 

خدایا من تموم عمر شکنجه شدم خونه پدری بسکه شلوغ و بحث بود 

فقط کار 

یه کار خوبم پیدا کنم 

ان شالله وقتی رفتی اون شهر متوجه میشی ارامش ینی چه

معمولا کار تو شهرهای بزرگ بیشتر هست، درامدشم بیشتره، جای پیشرفت بیشتری هم داره... 

مگر اینکه انلاین شاپ داشته باشی ک فروشت ب سراسر کشور باشه و بتونی تو هرشهری کارتو ادامه بدی دراینصورت توی ی شهر تمیزو مرتب با ادمهای بافرهنگ قطعا ارامش بیشتری داری

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /