2777
2789

بچه خا نامزد من چندین بار خیلی خیلی بهم گفته بیا انجام بدیم.، و پیشگیری میکنیم، و خیلی پیشنهاد میده در صورتی که همه ی این پیشنهاد ها چن وقته شروع شده تا قبل اون من با خودم فک میکردم منم بهش پیشنهاد میدادم اون میگفت تا برسه بعد عروسی بعد 

ولی چن وقته اصرار میکنه و همش میگ ولی من با اجازت اینکارو میکنم اگه بخوام و گر نه برام مانعی نیستی  و واقعا هم همینطوره

ولی من میترسم از اینکه تا همیشه کنارم نباشه 💔

از اینکه از دستش بدم🖤

با کارای دیگ هم راضیش میکنم و لی انگار دلش انگار فقط اونو میخواد

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

بستگی به خودتون داره ولی بمونه بعد عروسی بهتره

چی بگم چجوری راضیش کنم، 

احساس میکنم دیگ از رابطمون لذت نمیبره چون دلش فقط رابطه ی کامل میخواد حس میکنم

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد عروسی

بله به نظر خودمم اینطوری بهتره

پس زودتر عروسی بگیرین

شرایطمون بهم ریختس 

ولی خودمونم تصمیم داریم هینکارو بکنیم اگه شرایط بزاره

الان چه مانعی هست؟

مانعی نیس

مانع اینکه که من میترسم نکنه از دستش بدم و تا همیشه باهام نمونه همین 

دوست دارم وقتی اینکارو بکنم که بدونم تا همیشه دارمش 

عقد یعنی به هم حلالید؟ اگر آره که مشکلی نیست دیگه چرا میپرسی؟

اره بهم حلالن ولی خدایی نکرده یه مشکلی تو عقد بوجود بیاد اگه باکره باشه میتونه اسم طرف و از شناسنامش پاک کنه وگرنه نمیشه 

عقد یعنی به هم حلالید؟ اگر آره که مشکلی نیست دیگه چرا میپرسی؟

بله عقدیم ولی خب بحث اون همیشگیه هس 

مانعی نیسمانع اینکه که من میترسم نکنه از دستش بدم و تا همیشه باهام نمونه همین دوست دارم وقتی اینکارو ...

عشقم عروسی تضمین تا همیشه داشتن کسی نیست 

من خودم نامزدم و قراره عقد و عروسی یکجا بگیریم 

با اینکه نامزدم اگه واقعا دلم بخواد اینکارو میکنم الان هی بزنی تو ذوقش ممکنه سرد بشه

اره بهم حلالن ولی خدایی نکرده یه مشکلی تو عقد بوجود بیاد اگه باکره باشه میتونه اسم طرف و از شناسنامش ...

بله همینطوره دقیقا

من بعضی وقتا که حرف جدایی رو میاره همش با خودم میجنگم، با خودم کلنجار میرم و همش با خودم میگم چجوری فراموشش کنم، چجوری دستاشو و بدنشو فراموش کنم، و یه جورایی عذاب وجدان میگیرم برا خودم چون همیشه دوست داشتم هم روحم و هم جسمم مطعلق به یه نفر باشه 

بعضی وقتا میگیه در دعوا جدا شیم من واقعا دوسش دارم و میگم چجوری فراموشش کنم، چجوری دوریشو تحمل کنم