2777
2789
عنوان

شوهرم نمیزاره برم خونه بابام اینا

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 47 پست
یک ساله همینجوره خب من دلتنگ میشم میتونم کنار بیام ولی خونوادم نه مامانم همش میگه چرا نمیای فلان و ا ...

وقتی میگه بگو مامان کاردارم.یا بگو یکم مسیردوره فداتشم نمیشه هرروز بیام که یا بگو شوهرم خودش کارداره دوستنداره تنهابرم جایی هم.مردا همه اول زندگی حساسن اکثرا شون.بخدا این شوهرمن میخواستم برم کوچه بقلی یه ساعت باید اجازه میکرفتم الان هی نمیگه چکارمیکنی کجامیری

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی میگه بگو مامان کاردارم.یا بگو یکم مسیردوره فداتشم نمیشه هرروز بیام که یا بگو شوهرم خودش کارداره ...

منم میگم شاید چون اولشه اینجوره اخه شوهرم کشاورزه الان بیکاره فقط شش ماه اول سال کار داره مامانم میگه توکه بچه ای چیزی نداری که میگی نمیتونی بیای توخونه بیکاری ولی میترسم این ادامه پیدا کنه ب جاهای بد برسه

یک ساله عروسی کردیم همیشه میخام بگم ببرم اونجا باید بحث داشته باشیم بی فایده هم بوده

هر وقت برت خونه بابات. فرداش و برو خونه ی مادرش.دیگه نرو تا سری بعد که بردت خونه بابات

هر وقت برت خونه بابات. فرداش و برو خونه ی مادرش.دیگه نرو تا سری بعد که بردت خونه بابات

من اونجام زیاد نمیرم چون تو خونه تنهام حوصلم سر میره هیچکس و ندارم  ی ده دیقه میرم و میام

من اونجام زیاد نمیرم چون تو خونه تنهام حوصلم سر میره هیچکس و ندارم ی ده دیقه میرم و میام

خوب اشتباهت همینه. نرو تا خانواده ش پیگیر بشن چرا نمیای. بهشون بگو جریان اینه .نمیام تا یاد بگیره هفته ای یکبار من و ببره خونه بابام

❤پناه برخدا

نه بابا زندگی محل گرو کشی نیست دوست خوبم.شنا زمانی نرو خونه پدرش که بهت بی احترامی کنن وگرنه چرا نری تنهایی ادم میپوسه توخونه رفتار همسرت چ ربطی به اونا داره هیچ وقت مسائل زندگیتو جارنزن گلم ازمن بتو نصیحت،هیچ وقت حتی دورازحون دعوا کردی هم به کسی نگو.بدشم مادرتو توجیح کن که همسزم میگه هفته یبار زود زود میضه مزاحم نشیم یک هفته من میام هفته بدی شما بیا راه دوره منم خونه زندکی دارم یه مدت دیگگ این حساسیت ها ازبین میره

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.