شوهرم میگه حداقل باید ماهی ۲بار بری اگه بخام هفته ای برم نمیزاره تک دختر هم هستم خونوادم بهم خیلی وابسته هستن تو یه شهر هستیم فاصله من با خونه بابام اینا یک ربع هست از اونور مامانم میگه چرا نمیای تو ساده ای فلان رو دادی به شوهرت دعا هم کردم فایده نداشت میپرسم دلیلت چیه نمیگه میگه بعدا میفهمی
ببین گلم میتونی هرروزی تماس بگیری رچزی چندبارم.مردا دوستدارن حرف خودشون باشه یه مدت روی یه چیزی حساس میشن.یک هفته درمیونم خوبه والا الان منو بابام اینا یه کوچه فاصله داریم کسیم کاریم نداره ولی همون هفته یبار اینا میرم سری میزنم منم خونه زندکی خودمو دارمالکی چیزای کوچیک بزرگ نکن جروبحث دعوا فقط اوضاع خراب میکنه.یه مدت حرفشو گوش کن دوتا چشم گفتن هیوکس نکشته ولی بد مدتی میبینه حرف اونه خودش کوتاه میاد خصلت مرداست
مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
عزیزم داره زور میگه و ظلممیکنه بهت. بازبون خوش حالیش کن و ازحق ت دفاع کن. هیشکی نباید زیر بار ظلم بره. خوشبخت ترین باشی دوستم♥️🤌🏽
لا إلهَ إلاَّ أنت سُبحانَکَ إنّی کُنْتُ مِنَ الظالمین🤍 خداوندا جزتو معبودی نیست 🩵منزهی تو🩵 من از ستمکاران بودم❤️🔥. با استغفار ۷۰بند امیرالموٌمنین علی (ع) آشنا شدی؟بهت سفارشش میکنم برای پذیرفتن شدن توبه.گوگل سرچ ش کن ویدئوشو ببین. 🩵 الهی هممون عاقبت بخیر بشیم🙏🏻. امام زمان ت رو زیاد دعا کن مولا رو تنها نذاری🥹💚🤲🏻برای ظهورش یه صلوات میفرستی؟💚الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا داداش فرزادم که جوون مرگشد یه حمد فاتحه یاصلوات میفرستی🤲🏻💚🙏🏻😭خدایا دراین اخرالزمان خودت مراقب ایمان مون باش و لحظه ای مارو ب حال خودمون وانگذار که ب هلاکت میرسیم🌱🤲🏻خدایا مراقب فرزندانمون باش 🌱خدایا چنان کن سرانجام کار توخشنود باشی و ما رستگار💚🌱آمین یارب العالمین🤲🏻
ببین گلم میتونی هرروزی تماس بگیری رچزی چندبارم.مردا دوستدارن حرف خودشون باشه یه مدت روی یه چیزی حساس ...
یک ساله همینجوره خب من دلتنگ میشم میتونم کنار بیام ولی خونوادم نه مامانم همش میگه چرا نمیای فلان و اینا تو ساده ای دستشون رو سرته از این حرفا نمیخام مشکلی تو زندگیم ب وجود بیاد