2777
2789

واقعا ما خانومها باید چطوری باشیم که شوهرامون بهمون خیانت نکنن؟ خدا لعنت کنه دل هوس باز رو ،هر مطلبی و هر تاپیک میخونی خالی از خیانت مردا نیست.... نمیگن اگر خدای نکرده خدای نکرده دوراز جونمون ماهم بخایم خیانت بکنیم خب میتونیم ولی هول نیستیم و متعهد به خدا و شوهر و بچه هستیم. چرا بعضی از مردا شعورش رو ندارن؟

خوش اومدی برای سلامتی خانواده ام، خانواده ات. صلوات بفرست😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راه حلی وجود داره برای تصادف نکردن؟

شما باید مسیرو درست بری دیگه بقیش دست آدم نیس

شما هرچقدر مراقب باشی ممکن یه ماشین که راننده اش خواب رفته بزنه به شما!!!!

ما فقط میتونیم اونچه ک وظیفه و کردار انسانی هست رو درست انجام بدیم 

و بعد اون من معتقدم هیچ چیز حتی رفتار بد خانوم بهانه ای برای خیانت نیس 

ذاتت باید درست باشه وگرنه هزاران دخترهست که خ هم خوب بودن بازبهشون خیانت شده

منم خیانت دیدم همیشه این برام سوال بوده کدوم زنها خیانت نمیبینن یا کمتر احتمال داره خیانت ببینن .

راستش نظر من اینه که دخترا و زنای شاد و شیطون با کمی چاشنی سلیطگی شاید کمتر خیانت ببینن،

البته بازم مطمئن نیستم ،شماها زنی را دیدین لوند و شیطون باشه و شوهرش خیانت کنه ،تو رو خدا بگین منو از اشتباه دربیارین  

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....

استادم میگفت هرچی از همسرمون میبینیم درون خودمون وجود داره حل که بشه اونم درست میشه 

مثلا ایشون خیانت میکنن شماهم از یه طریق دیگه داری بخودت خیانت میکنی 

مثلا کاری رو میدونی اشتباهه بازم تکرار میکنی یا ....

در کل کاری که خیانت در حق خودته 

اگه دوست داشتی ایدیشو بهت بدم باهاش حرف بزن تا ریشه رو پیدا کنه 

راه حلی وجود داره برای تصادف نکردن؟شما باید مسیرو درست بری دیگه بقیش دست آدم نیسشما هرچقدر مراقب باش ...

دمت گرم

راهش مثل اینه که بگیم مثلا زیر سقف نخواب ممکنه زلزله بیاد یا مثلا سفر نرو ممکنه تصادف بشه 

فقط میشه گفت شوهر نکن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

یه دلیل دیگه هم اینه که این روزا مردا همش به هم میگن بابا این دوره زمونه همه اینکاره اند بعد همدیگه را تشویق به خیانت میکنن ،متاسفانه زن هایی هم که سریع پا میدن زیاد شده 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
استادم میگفت هرچی از همسرمون میبینیم درون خودمون وجود داره حل که بشه اونم درست میشه مثلا ایشون خیانت ...

درست متوجه نمیشم چطور؟ اخه یکسری خیانت نبوده که.اخلاق خاصی هم داره 

به نظر من سیاست های دولت  خیلی خیلی باعث سو استفاده و توجیه مردهای ایرانی شده وقتی به اسم اسلام  طبق قانون دو زنی و چند زنی و صیغه آزاده این وسط ها مردای شناگر رو هم بهش اضافه کن.... قبح اش رو کلن ریختن دیگه حیا ندارن حق مسلم خودشون می دونن 

در حالیکه تا زمانی که حضرت زهرا س زنده بود حضرت علی همسر دیگه ای نداشت به هیچ شکلی 

منم خیانت دیدم همیشه این برام سوال بوده کدوم زنها خیانت نمیبینن یا کمتر احتمال داره خیانت ببینن .راس ...

دقیقاااا سلیطگی خیلی روش خوبیه

هرچی سکوت کنی هیچی نگی صبور باشی واقعا قدرتو نمیدونن

باور کن من خودم باچشم خودم دیدم دختره جلوی من برای شوهرم عشوه میریخت مردهاهرچقدر هم خوب باشن بعضی زن ها کثافتند

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 
باور کن من خودم باچشم خودم دیدم دختره جلوی من برای شوهرم عشوه میریخت مردهاهرچقدر هم خوب باشن بعضی زن ...

حرف حقه