2777
2789
عنوان

راه حل بدین برای خیانت نکردن شوهرها

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 42 پست
مردها کی خسته میشن از کاراشون کی چشم به خودشون میگیرن و کی دلشون جاش وا میسته.مردی که خیلی داره دم ا ...

بعضی مردها هیچوقت.

البته تا صددرصد از خیانتش مطمعن نشدین، عاقلانه تصمیم بگیرین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی مردها هیچوقت.البته تا صددرصد از خیانتش مطمعن نشدین، عاقلانه تصمیم بگیرین

با دوتا بچه موندن عاقلانه است یا جدایی؟ بعد از ۵ بار که بهم ثابت شده.

خوش اومدی برای سلامتی خانواده ام، خانواده ات. صلوات بفرست😇

با دوتا بچه موندن عاقلانه است یا جدایی؟ بعد از ۵ بار که بهم ثابت شده.

چه بخوایی بمونی چه جدا شی هرکدومش مشکلات خاص خودشو داره چون دیگه بهش اعتماد نداری.

اگه بخوایی بمونی باید بسوزی و بسازی با ادمیکه حسی بهش نداری و این روحتو متلاشی میکنه.

اگه بخوایی جداشی با دوتا بچه، سختیای خاص خودشو داره.

بچه ها چن سالشونه؟

و اینکه بخوایی جداشی باید از نظر مالی اوکی باشیا وگرنه خیلی سخته..

خونوادت پشتیبانیت میکنن؟؟

با کی خیانت میکنه دختر خوب با همجنس خودمون ..بیشترین و مهمترین دلیلش گول خوردنه اسیر هوس شدنه چون رو ...

پس چرا وقتی دم از جدایی نه بخاطر پول  که خوب داره درسته جونش به پول بسته است ولی با این همه جر و بحث من  حتی بخاطر بچه ها که تو روحیشون تاثیر داره یکبار نگفت طلاق که البته من منتظر اون روزم، و اینکه همش میگه اونا ارزش این رو نداره تا ما زندگیمون رو بهم بزنیم.

بقول معروف هم از آخور میخوره هم از طوبره

چه بخوایی بمونی چه جدا شی هرکدومش مشکلات خاص خودشو داره چون دیگه بهش اعتماد نداری.اگه بخوایی بمونی ب ...

بچه هام تو دروره اول مدرسه هستند یکی دبستانی یکی متوسطه سخته براشون خانواده ام حامی هستند.

ولی الان مشکلم اینه که میگه دیگه تکرار نمیکنم بخاطر تو بخاطر بچه ها ولی من بقول شما دیگه اعتماد ندارم.

خودش اصلا دنبال راه کار نیست مشاور نمیاد .میگه اشتباه کردم و گول خوردم تو ببخش اینبار و جبران میکنم . ولی نمیبینم جبرانی یا محبت اضافی

بچه هام تو دروره اول مدرسه هستند یکی دبستانی یکی متوسطه سخته براشون خانواده ام حامی هستند.ولی الان م ...

همینکه خونوادت پشتیبان هستند بازم خیلی خوبه. چه موندی چه جداشدی حتما به فکر استقلال مالی برای خودت باش.

خیانتش در چه حد بوده؟؟ میخوایی بخاطر بچه ها یه فرصت دیگه بهش بده شاید درست شد..

همینکه خونوادت پشتیبان هستند بازم خیلی خوبه. چه موندی چه جداشدی حتما به فکر استقلال مالی برای خودت ب ...

بخاطر بچه ها از اجرای مهریه ام گذاشتم پس یک فرصت دادم بهش. 

من اخلاق بدی که دارم اینه زود سر اندک چیزی سر کوفتش میکنم ،تازگیا زود عصبی میشم و نگاه نمیکنم بچه ها هستن جرو بحث میکنم مثلا من در جواب کاری کردم یا حرفی زدم طبق میل من عمل نکرده دیگه زود از کوره در میرم،

قرص آرامبخشی چیزی مصرف کنم یا برم روانپزشکی ؟

بخاطر بچه ها از اجرای مهریه ام گذاشتم پس یک فرصت دادم بهش. من اخلاق بدی که دارم اینه زود سر اندک چیز ...

اینکه فرصت مجدد بهش بدین یا نه، به خودتون بستگی داره.

زود عصبانی شدن و اینا محصول همون شرایطیه که بوجود اورده.

بنظرم سرخود هیییچ دارویی استفاده نکنین چون این داروها به شدت عوارض دارن. پیش یه روانپزشک برین بهتره فکر میکنم.

اینکه فرصت مجدد بهش بدین یا نه، به خودتون بستگی داره.زود عصبانی شدن و اینا محصول همون شرایطیه که بوج ...

تشکر از راهنماییتون