2777
2789
عنوان

راه حل بدین برای خیانت نکردن شوهرها

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 42 پست
دقیقاااا سلیطگی خیلی روش خوبیههرچی سکوت کنی هیچی نگی صبور باشی واقعا قدرتو نمیدونن

چطور ؟من ذاتی آروم و شاد دارم و از دست کسی زود دلخور نمیشم و زود میبخشم زیادی مهربونم😇

خوش اومدی برای سلامتی خانواده ام، خانواده ات. صلوات بفرست😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کن من خودم باچشم خودم دیدم دختره جلوی من برای شوهرم عشوه میریخت مردهاهرچقدر هم خوب باشن بعضی زن ...

دنبال پول اند بس که فقر بیداد می کنه اینا اگه تامین بودن از جایی نیازهاشون رو از راه درست برآورده می کردن 

چطور ؟من ذاتی آروم و شاد دارم و از دست کسی زود دلخور نمیشم و زود میبخشم زیادی مهربونم😇

دقیقا سلیطگی ام ذاتی 

ولی اینکه مرد بدون واکنش شما سکوت نیست این خودش خیلی مهم

اما در هر صورت دیگ بخاد بره میره

ببین نباید براشون خیلی وقت خالی گذاشت

یا اگر درآمد خوبی دارن خیلی پول تو دست و بالشون گذاشت 

هربار یه خواسته جدید ک درگیرش کنی

شما پری تو قصه ها هم باشی، وقتی ذات یه مرد خرابه، راهی برای جلوگیری از خیانتش نیست

مردها کی خسته میشن از کاراشون کی چشم به خودشون میگیرن و کی دلشون جاش وا میسته.

مردی که خیلی داره دم از دوست داشتنم میزنه تا کی باید صبر کنم و دروغاش باورم بشه؟

قبول دارم قشنگ یه دختر جلو چشم من به شوهرم اشاره میداد شوهرم گفت ولش کن پره از اینا

ای خدا اون زنا و دخترا رو از زمین ریشه کن کنه انشالله

دقیقا سلیطگی ام ذاتی ولی اینکه مرد بدون واکنش شما سکوت نیست این خودش خیلی مهماما در هر صورت دیگ بخاد ...

ای خواهر از بخت بدم خسیس هم هست حتی یک دوست صمیمی نداره  .

خیانت کنه جفتک انداخته وسط خوشبختیش 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

ای خواهر از بخت بدم خسیس هم هست حتی یک دوست صمیمی نداره .

همه خیانت نمیکنن ک .شوهر شما انشالله ک عاقل و مرد زندگی 

حالا خساست میتونی یکم درست کنی 

از خواسته هات دست نکش با دعوا نه ها 

ولی اگر یچی‌میخای حتما بخر حالا این ماه نشد ماه بعد

با کی خیانت میکنه دختر خوب با همجنس خودمون ..

بیشترین و مهمترین دلیلش گول خوردنه اسیر هوس شدنه چون روح پاک از این چیزا فرار میکنه ، هر چقدر روح به دلایل مختلف کثیف بشه مثل کنترل نکردن چشم ، خوردن نون حروم ، بی غیرت بودن ، رعایت نکردن محرم نامحرم و هر چی دیده و هر چی شنیده و غیره مستعد وسوسه میشه ، وسوسه هم کنجکاوی میاره ، اینکه ببینم فلانیا چه جورین با زنم چه فرقی داره حرفهاش رفتارش بدنش و ..

یه دلیل دیگه هم خسته شدن از همسره ، همسرشون اونی که میخوان نیست ولی مجبورن تحملش کنن حالا به خاطر بچه مهریه فک و فامیل و ... ولی از اونورم زیر آبی میرن ، اونی که تو همسرشون ندیدن تو یکی دیگه دنبالشن که خیلیاش هم سرابه ، مثلا زبون خوش دارن ، شاد و شنگولن ، ادعای درک کردن دارن ، انرژی زنانه بالا دارن ، از یارو تعریف میکنن بهش حس گندگی میدن و ...

شروع هر زندگی ای باید خیلی عاقلانه و عاشقانه و با شناخت باشه ، این نشه که طرفین فردا بگن این اونی نبود که میخواستم ، پس این همه مدت اشنایی درباره چی داشتین اشنا میشدین وقتی تو ساده ترین مفاهیم موندین ، تاپیکا زیادن ادم تعجب میکنه ، اینا همه میشه جرقه خستگی و تبعاتش

همه خیانت نمیکنن ک .شوهر شما انشالله ک عاقل و مرد زندگی حالا خساست میتونی یکم درست کنی از خواسته هات ...

آره اونقدر عاقله که ۵ بار از زنهای مطلقه گول خورده (البته به گفته ی خودش) حیوونی😄😁