2777
2789
عنوان

زبان انگلیسی تو دانشگاه سخته آیا

107 بازدید | 15 پست

زبان انگلیسی تو دانشگاه چطوریه ؟ سخته ؟ من خیلی استرس دارم ، چون زبان انگلیسیم صفره 😂

در حد یه کلاس هشتمه زبانم، بعد اصلا میتونم پاس شم؟ 

راستی چه رشته های وجود داره تو دانشگاه که زبان نداره؟؟اصلا هست؟؟😂😂

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

زبان درس عمومیه 

من تو دانشگاه 4 تا زبان عمومی پاس کردم

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زبان درس عمومیه من تو دانشگاه 4 تا زبان عمومی پاس کردم

چطوری پاسش کردی؟🥹

سخت بود؟

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

چطوری پاسش کردی؟🥹سخت بود؟

خوندمش

نه سخت نبود 

میتونی از پسش بربیایی

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
من رشتم خود ادبیات زبانه

وایییی چطوری میتونی؟ 

من تو کل زندگیم از تنها چیزی که متنفرم زبانه ...اصلا در حد فهمم نیست 😂😂

ولی عوضش ادبیاتم عالیه ، و اهل شعرم

[QUOTE=393952097]بله  سخته البته به دانشگاه  و رشته هم ربط داره[/QUO نهههه🥺

[QUOTE=393952190]وایییی چطوری میتونی؟  من تو کل زندگیم از تنها چیزی که متنفرم زبانه ...اصلا در حد فهمم نیست 😂...[/QUOTE

من ادبیات فارسی هم دوست دارم اتفاقا

یادمع ۱۳ سالم بود گفتم میخوام برم کلاس زبان و رفتم، ادامه دادم تا ۲۱ سالگیم.  یسال معلم زبان بودم . سال بعدش رفتم دانشگاه همین رشته 

کلا تو کار انگلیسیم😅

با چ رتبه ای رفتین این رشته من رتبم 1700 شده امسال چ دانشگاه هایی میتونم ادبیات یا مترجمی برم بنظرتو ...

گلم من بدون کنکور رفتم پیام نور ک در کنارش یه رشته دیگه و یه دانشگاه دیگم برم 

خبر ندارم

[QUOTE=393952190]وایییی چطوری میتونی؟ من تو کل زندگیم از تنها چیزی که متنفرم زبانه ...اصلا در حد فه ...

آفریننن👍

من اصلا زبان نمیفمم🙂

نمی‌دونم چیکار کنم...😶

چون از اول نرفتیشروع کن بخون میشه

خیلی دیره ها، باید برم از بوک و اپل  و حال ساده ،شروع کنم 😂😂