2777
2789
عنوان

تاپیک فوق. شوهر داری...

| مشاهده متن کامل بحث + 3619 بازدید | 118 پست

نباید جلوی دیگران با همسرمون طوری رفتار کنیم که زن ذلیل به نظر بیاد. مردها از این طرز فکر متنفرند.

هر از گاهی به همسرمون پیشنهاد بدیم که به خانوادش سر بزنه. شوهر من قبلا تنهایی می رفت به خانوادش سر می زد از وقتی که خودم بهش پیشنهاد می دم می گه تنهایی نمی رم بیا با هم بریم. اگر هم کار داشته باشم می گه یه روز دیگه با هم می ریم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید جلوی دیگران با همسرمون طوری رفتار کنیم که زن ذلیل به نظر بیاد. مردها از این طرز فکر متنفرند. ...

به جای زن ذلیل بود حس احترام دادن و احترام گرفتن به مرور رهش بدیم. وبگیریم

🍁🍂🍁🍂

همیشہ یہ نفر را داشتہ باشید ڪه وقتـے از زمین و زمان شاکـے شدید،

بشود #وکیـل و حق را فقط بدهد بہ شما

حالا میخواهد حق با شما باشد یا نہ

اصلا مهم نیس...

یہ نفر ڪه

ترجیح مڪررش،

اولویت اڪیدش به همہ ے دنیا شما باشید.

یہ نفر که وقتـے در غربت دنیا گم و گور شدید با یڪ

"دیوونہ غصہ ی چی رو میخورے؟من ڪ هستم"

گفتنش گند بزند

بہ همہ ے دلتنگـے ها

به همہ ے درد ها

به همہ ے تنهایـے ها...

یہ نفر ڪ وقتـے خسته روبروے دنیا زانو زدید فقط با دیدن پیامش بلند شوید و با همان دنیا تا آخر دنیا بجنگید

نہ با دیدن چشمانش

و نہ حتی با شنیدن صداش

بلکہ فقط با دیدن پیامش... ❤️

داستان #قابل_تأمل

عشق و نفرت

زن و شوهر جوانی که تازه ازدواج کرده بودند برای تبرک و گرفتن نصیحتی از پیر دانا نزد او رفتند.پیرمرد دانا به حرمت زوج جوان از جا برخاست و آنها را کنار خود نشاند او از مرد پرسید: تو چقدر همسرت را دوست داری ؟

مرد جوان لبخندی زد و گفت: تا سرحد مرگ اورا می پرستم! و تا ابد هم چنین خواهم بود!

و از همسرش نیز پرسید: تو چطور! به همسرت تا چه اندازه علاقه داری ؟

زن شرمناک تبسمی کرد و گفت: من هم مانند او تا سرحد مرگ دوستش دارم و تا زمان مرگ از او جدا نخواهم شد و هرگز از این احساسم نسبت به او کاسته نخواهد شد.

پیر عاقل تبسمی کرد و گفت: بدانید که در طول زندگی زناشویی شما لحظاتی رخ می دهند که از یکدیگر تا سرحد مرگ متنفر خواهید شد و اصلا هیچ نشانه ای از علاقه الآنتان در دل خود پیدا نخواهید کرد در آن لحظات حتی حاضرنخواهید بود که یک لحظه چهره همدیگر را ببینید.

اما در آن لحظات عجله نکنید و بگذارید ابرهای ناپایدار نفرت از آسمان عشق شما پراکنده شوند و دوباره خورشید محبت بر کانون گرمتان پرتوافکنی کند در این ایام اصلا به فکر جدایی نیافتید و بدانید که“تاسرحد مرگ متنفر بودن” تاوانی است که برای “تا سرحد مرگ دوست داشتن” می پردازید.

عشق و نفرت دو انتهای آونگ زندگی هستند که اگر زیاد به کرانه ها بچسبید این هردو احساس را در زندگی تجربه خواهید کردسعی کنید همیشه حالت تعادل را حفظ کنید و تا لحظه مرگ لحظه از هم.جدا نشوید

♥️♠️♥️♠️♥️♠️♥️♠️

🍁🍂🍁🍂

‍ 👱🏻‍♀ #سیاست_های_زنانه  

#مردان_لذت_بردن_همسر_خود_را_دوست_دارند

خوشحالی و شادابی یک زن برای همسرش بسیار بااهمیت است.

یک مرد تا زمانی که همسرش درمورد احساسش صحبت نکند از آن باخبر نمی شود، بنابراین بهتر است

احساسات و خواسته هایتان را بیان کنید.

👈🏻 خواسته خود را صریحا بگویید، زیرا مردان طفره رفتن را دوست ندارند. اگر خواسته خود را واضح بیان کنید، نه تنها گوش می کند، بلکه از خشنود شدن شما احساس خوبی خواهد داداشمردها علم غیب ندارن بدونن ماها چه مرگمون در فرصت مناسب با زبون خوش گلایه کنید.

🍂🍁

درسته پریجون من در رابطه با عشوه گری مطلبی زو بهتون میگم که یه مساور حاذق تو کلاسها بهم گفته اینکه ذ ...

چ جالب واقعا این کار خیلی خوبه تاثییر داره یعنی حتما میاد معذرت خواهی

چ جالب واقعا این کار خیلی خوبه تاثییر داره یعنی حتما میاد معذرت خواهی

اگه. قبلا ذهنش رو قبلا شرطی کرده باشید ..نمیتونه تحمل کنه ..مخصوصا از اون عطر به موهاتون بزنید و باز بزارید و حسابی به خودتون برسید اما خودتون رو بی تفاوت نشون بدید

🍃 هیچ وقت و در هیچ شرایطی به همسرتون نگید؛ اشتباه کردم با تو ازدواج کردم...!

👈 حتی اگر به شدت از دستش عصبانی بودید.این حرف اتفاقات خیلی منفی رو دربر داره

یه نکته هم بگم از. همین امروز یه گروه دو نفره تو تل برای خودتون و همسرتون درست کنید .متن ها یا هر چی میخواید داخل اون بزارید عکستون میتونه عکس دوتاییتون باشه اسم گروه هم میتونید هر چی شوهرتون دوست داره بزارید مثلا من و عشقم .......ِِِِِِِِِِِِیا هر چی

بانو جان نیمی از زحماتی که برای تمیزی خانه و کار در بیرون می کشی و پذیرای درد استخوان در همین جوانی می شوی صرف عشقبازی با مرد خانه ات کن مثل یک ملکه آراسته باش لباس زیبا به تن کن اگر یکبار با عطر قرمه سبزی به به از همسرت شنیدی خیلی بیشتر از این یکبار عطر ادکلن پیراهنت را حاکم فضای خانه کن ...مزه ی غذاها به مرور زمان از یاد می روند اما عطرها جادو می کنند و البته که آراستگی ظاهر تنها برای بانوان نیست مرد نیز باید برای زن چشم نواز باشد بهترین ابزار برای دلربایی از هم زبان محبت و چشم توجه است قصر هم که داشته باشید اگر با عشق حکومت نکنید پایه هایش سست و ویران می شود.

من درمورد اینکه برای ارتباط با خونوادش من پیشنهاد بدم اصلا نمیتونم چون اصلا ازشون خوشم نمیاد سواستفا ...

برعکس من 

اگه رابطه شوهرم با مامانش سرد شده باشه من پیش قدم میشم که آشتیشون بدم فقط به خاطر شوهرم اما اگه خودم ازشون ناراحت باشم نه.اینجوری پیش شوهرمم خیلی عزیز میشم.چون مادروپسرن دیر یا زود آشتی میکنن همون بهتر که من آشتیشون بدم.😎