2777
2789
عنوان

تاپیک فوق. شوهر داری...

| مشاهده متن کامل بحث + 3619 بازدید | 118 پست
اره خیلی عالیه ..فقط از همین اول از همه خواهش میکنم ب عقاید هم احترام بذاریم و هر عقیده ای رو محترم ...

موافقم ...بنظرم مهارت همسرداری مهارت مهمیه ک هرکسی نداره...بیاین باهم ازهم راه ارتباط بهتر باهمسرو یاد بگیرم...توهین بهم دیگ و تمسخر عقاید همدیگ هم اکیدا ممنوع

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
چه تاپیک خوبی منم همراهتونم 😍😍😍

عالیه اگه کمک کنیم ک خوب پیش بره تاپیک و بحثا رو منحرف نکنیم و با نظرات مخالف نظرما گارد نگیریم 

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلی عالیه ..فقط از همین اول از همه خواهش میکنم ب عقاید هم احترام بذاریم و هر عقیده ای رو محترم ...

دقیقا نظر منم همینه درباره عقاید هم جبهه نگیریم در عوض نقد کنیم اگه نظری داریم

موافقم ...بنظرم مهارت همسرداری مهارت مهمیه ک هرکسی نداره...بیاین باهم ازهم راه ارتباط بهتر باهمسرو ی ...

منم نظرم اینه خیلی چیزهای پیش پا افتاده اگه خانمها بدونن بسیاری از مشکلات همچون خیانت حل میشه

مرد با دو روش تحریک میشود دیدن وبوییدن سنسور قوی مرد دیدن است پس اگه خواستین درس حسابی بهشون بدید ک ...

خیلی عالی بود باز هم ما رو با اطلاعاتت اگاهتر کن مرسی دوست عزیز

ناز وعشوه برای مرد استانه تحمل وصبرش را کم میکند ودرقهر ومشکلات کوتاه میاید وسمت زن کشیده میشود

مردانی که درتمکین خودبه اوج لذت میرسند پیشرفت بیشتری در زندگی دارند

مردا عاشق تمیجدن ...ازشون تعریف کنید خصوصا پیش خونواده هاتون..‌.هرگز جوری رفتار نکنید ک بقیه اولویت ...

وای بچه ها نمیدونید مردها چقدر از شما اعتماد به نفس لازم دارن اینکه حتی یه خرید کوچولو انجام میدن کلی ذوق کنید. ....یا اینکه اگه میگه چیزی بخریم نگید نه چیه ات اشغال میگیری اونموقع حس مرد بودن ازشون دور میشه...با نظرت کاملا موافقم

زن جمال خدا است

جمال زن سرتاپا ناز وعشوه و زیبایی است

زن باید در کنار سروسنگین شدنش با ناز وعشوه اش کاری کند تا مرد به زانو دراید

با قهر زن سردی بوجود میاید ومرد خسته میشود

اگر زن دائم قهر کند قهرش برای مرد عادی میشود زن باید قهر خود را به ناز تبدیل کند

ناز وعشوه برای مرد استانه تحمل وصبرش را کم میکند ودرقهر ومشکلات کوتاه میاید وسمت زن کشیده میشود مرد ...

درسته پریجون من در رابطه با عشوه گری مطلبی زو بهتون میگم که یه مساور حاذق تو کلاسها بهم گفته اینکه ذهن همسرتون رو شرطی کنید یه عطر داسته باشید موقع رابطه ازش فقط استفاده کنید فوق العاده خوشبو باشاموقع قهر هم اونو. بزنید و سر سنگین رفتار کنید هی از جلوش رد بشید خودش میاد برای معذرت خواهی

وای بچه ها نمیدونید مردها چقدر از شما اعتماد به نفس لازم دارن اینکه حتی یه خرید کوچولو انجام میدن کل ...

اره مثلا من خودم پریروز شوهرم با اینک کار داشت شبشم سرکار بود اومد براصبحونه من اش گرفت و برگشت سرکار ...من اینقدددددرررر ذوق کردم و تشکر کردم ک لپاش گل انداختن و فکر میکرد مهمترین کار دنیا رو کرده برام

زن جمال خدا است جمال زن سرتاپا ناز وعشوه و زیبایی است زن باید در کنار سروسنگین شدنش با ناز وعشوه ا ...

دقیقا کاری کنیم که همه حرفامون تو گوشش بره نه اینکه جر و بحث

اره مثلا من خودم پریروز شوهرم با اینک کار داشت شبشم سرکار بود اومد براصبحونه من اش گرفت و بگشت سرکار ...

میبینی حالا فک کن ماها تو روزمره چقدر بدبختها رو خرد میکنیم بعد انتظار. داریم دورمون بچرخه

درسته پریجون من در رابطه با عشوه گری مطلبی زو بهتون میگم که یه مساور حاذق تو کلاسها بهم گفته اینکه ذ ...

اینم روش خوبیه

میبینی حالا فک کن ماها تو روزمره چقدر بدبختها رو خرد میکنیم بعد انتظار. داریم دورمون بچرخه

اره خصوصا من😅