2777
2789
عنوان

تاپیک فوق. شوهر داری...

| مشاهده متن کامل بحث + 3619 بازدید | 118 پست

دیگه فعلا شما از تجربیاتتون بگید فعلا پستی نمیزارم.تا از پستهای موجود و تجربه های دوستان فعلا استفاده کنیم. درباره صحبتهای همدیگه بحث کنیم ...دوباره شب پست میزارم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سعی میکنم یه مشکل که دارم زود به خود شوهرم بگم تا این مشکله بزرگ نشده از پنهون کاری بدم میاد

دقیقا از ناراحتیهایی که دارید و حتی جر و بحثی پیش اومد خیلی بهتره تا رفع نشده و سو تفاهمها برطرف نشده تمومش نکنیم منظورم به این نیست بحث کش پیدا کنه ..منظورم این هست که حتما کدورتها رفع بشه به کینه و بغض تبدیل نشه..همه اینها با زبون خوش باشه

‍ 🔅 برای داشتن یک زندگی شاد و موفق

⇦ به مدت 30 ثانیه در طول روز همسرتان را ناز و نوازش کنید .

⇦ دستتان را پشتش بکشید، انگشتانتان را در موهایش فرو ببرید، نرم و آرام بغلش کنید، دستش را به نرمی فشار دهید، یا حتی یک بوسه تند و چابک.

⇦  خیلی خوب است اگر بچه هایتان بفهمند که پدر و مادرشان همدیگر را دوست دارند و برای ابراز علاقه به هم راحت هستند.

مطمئناً اگر همه زوج ها فقط 30 ثانیه در روز برای چنین کاری وقت می گذاشتند، این قدر زندگیهای زناشویی درهم و برهم.نبود

.

#همسرانه

🔅سعی کنید تمام صفات و ویژگی‌های مثبت همسرتان را به یادآورید؛

🔅این صفات را برای او بازگو کنید و به خاطر داشتن او احساس افتخار نمایید.

همانگونه که دوستت دارم برای یک زن مهم است گفتن به تو افتخار میکنم برای مردان بمب انرژی است

چن وقت یه بار که همسرتون مهربون بود براتون خریدی کرد دوتا بشقاب برد اشپزخونه .....این جمله رو بهش بگید و ببینید دو برابر اون کار رو براتون انجام میده

چقدر من خوش شانسم تو توی زندگی منی

­­✨

#ملکه_باش

#برخورد_با_خانواده_شوهر

فراموش نکنید که شما #ملکه ی همسر خود هستید

پس همواره مثل یک ملکه رفتار کنید.بگذارید مردتان از اینکه #مالک شماست به خود ببالد.

یک ملکه هیچ احتیاجی به #بدگویی ندارد .هیچ گاه عیب و ایراد رفتاری و... خانواده همسرتان را به وی نگویید نه بخاطر اینکه آنها هیچ #ایرادی ندارند بلکه بخاطر اینکه شخصیت شما والاتر از این است که وقتتان را به عیب جویی از بقیه اختصاص دهید.

هر گاه مردتان نکته ی مثبتی درباره ی خانواده ی خود گفت سریع #گارد نگیرید .لبخند بزنید و حرفش را سریعا #تایید کنید و مطمین باشید چیزی را از دست نمیدهید.بلکه روز به روز نزد همسرتان عزیز تر میشوید.

در مورد خانواده همسرتان همانگونه برخورد کنید که #انتظار دارید همسرتان در مواجه با خانواده شما برخورد کنید.

.

#سیاست_های_زنانه

بچه، هم مال شماست هم مال شوهرت ...

همون اول همسرتون رو در بزرگ کردن نی نی سهيم کنين، حتي اگر همسرتون اصلا اهل کمک کردن در کارهای خونه نيست ولی اين دفعه پای بچه وسطه و فرق ميکنه اينجورق فقط بار بچه رو دوش شما نيست و دوما اينکه ميفهمن که شما هم دارين زحمت ميکشين

👈🏻مثلا دارين آماده می شين که برين مهمونی خطاب به نی نی و در واقع خطاب به بابای نی نی بگين :

"باباجون مامان دست تنهاست، ميای کمک کنی من لباس هامو بپوشم؟"

👈🏻يا مثلا اگر نصفه شب بچه بيدار ميشه و گريه ميکنه انتظار نداشته باشين که همسرتون خودش خودبه خود بيدارشه و کمک تون کنه

👈🏻به خصوص اگه خوابش سنگينه

خودتون شوهرتون رو به يه بهانه ای بيدار کنين؛ طوری که حس کنه کمک اون باعث مي شه بچه ساکت بشه. مثلا بيدارش کنين و بگين :

عزیزم زحمت ميکشی يه ليوان آب ولرم با چند تا حبه قند بياری؟ بچه ساکت نميشه .

يا مثلا بگين :" عزيزم بچه بغلمه ميشه برق و روشن کنی؟