برعکس من اگه رابطه شوهرم با مامانش سرد شده باشه من پیش قدم میشم که آشتیشون بدم فقط به خاطر شو ...
""آيـين مـادر شـوهرداری""
🍃 هر کسی رگ خوابی دارد. هوشمندی یک زن به پیدا کردن این رگ خواب در همسر و خانوادهی اوست.
👈 بهترین راه ورود به قلب آقا پسرهایی که در فرهنگ ما بزرگ شدهاند، ارتباطی صمیمانه با خانوادهی آنهاست. شما با شکایتهای وقت و بیوقت خود از مهر مادری کم نمیکنید. آن چیزی که از دست می دهید ارج و منزلت تان در نگاه همسرتان است
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بالای صفحه قسمت نی نی سایت من رو میری یه صفحه دیگه باز میشه سمت چپ نوشته مباحث مورد علاقه من رو اون کلیک کن.باز که شد اولین قسمت مربوط به مورد علاقه های شماس.
من خودم قبلا با شوهرم زیاد بحث و دعوا داشتم ولی دو سه سال میشه روشم رو عوض کردم بهش تند تند دوست دارم میگم ،ازش تعریف می کنم که چقدر خوشتيپ و جذابه ، همیشه به خودم میرسم و لباسهای خوشگل ميپوشم آرایش میکنم گاهی وقتا تورابطه من پیشقدم میشم ،توی جمع خونواده بیشتر هواشو دارم هرگز قهر نمیکنم فقط سرسنگین میشم باهاش که اون موقع هلاک میشه، وقتی باهاش سرسنگینم زود ميرم حموم و آرایش میکنم و خودمو خوشبو میکنم یعنی امکان نداره بیشتر از نیم ساعت طاقت بیاره هم کاری رو که میخوام انجام میده هم میاد نازم رو می کشه ،تو خونه واسه خودمون هر غذای خوبی درست کنم حتی اگه شوهرم خونه نباشه یه کم از اون رو خونه مادر شوهرم میبرم درسته که از مادر شوهرم متنفرم ولی شوهرم ميبینه که من خوبی میکنم تو هر بحث و دعوا طرف منو میگیره با این کارا دیگه شوهرم مثل موم تو دستمه تو زندگيمون هر چی من بگم همون رو میکنه که یه وقت من ناراحت نشم
رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز علفهای باغ کال پرست ❤❤❤