2777
2789
عنوان

تاپیک فوق. شوهر داری...

| مشاهده متن کامل بحث + 3619 بازدید | 118 پست
بله اینجاس ک بحث تفریط و افراط میاد وسط..هردوی اینا غلطه...نه اینقد بها بدی ک خودتو فراموش کنی ن اون ...

بله موافقم

نازگل تاپیکتو نترکون بازم میام میخونمتون

یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله اینجاس ک بحث تفریط و افراط میاد وسط..هردوی اینا غلطه...نه اینقد بها بدی ک خودتو فراموش کنی ن اون ...

دقیقا حالا تو ادامه میگیم سکوت کردن نا به جا هم خوب نیست 

🍁

🔶🔹✅🔶🔷

✍حجت السلام حسینی

زیاد به بنده مراجعه میشه که مثلا خانم ها میگن ما هر چی مقابل رفتار همسرمون سکوت کردیم بدتر شد.

هر چه مبارزه با نفس کردیم و حرف نزدیم اون بیشتر پر رو شد.😔

✅یه نکته ای رو در این باره عرض کنم

ببینید این که ما میگیم اهل مبارزه با هوای نفسمون بشیم به این معنا نیست که "همیشه هیچی نگیم!"

اتفاقا باید هر حرفی رو به جای خودش زد.👌🏼

گاهی وقتا جنگ اول به از صلح آخر هست!✔️

این مساله همه جا صدق میکنه. در برابر شوهر و برادر و خواهر و دیگران.

🔶مثلا یه طلبه ای بود توی حجره، مدام به بقیه گیر میداد و بد اخلاقی میکرد و...

همش خواب بود. تا یه نفر می اومد توی اتاق یه سر و صدایی میشد غر میزد و چیز میگفت. 😤

یه روز چند تا از بچه های حجره اومدن پیشم گفتن سید تو یه چیزی بهش بگو. ما جرات نداریم چیزی بگیم!😰

یه بار که خواب بود بنده هم نشسته بودم توی حجره

یکی از بچه ها اومد و سفره صبحانه رو پهن کرد و یه سر و صدای مختصری شد.

اون بنده خدا سرش رو از زیر پتو در آورد و شروع کرد به غر زدن و چیز گفتن😤😠

گفتم برادر من این غر و نقا چیه؟ مگه بچه ای؟

🔹حجره مال همه هست و همه حق دارن توش کارای معمولی رو انجام بدن

این که نشد شما دم به دقیقه اوقات همه رو تلخ کنی به خاطر راحتی خودت!

من دوستت دارم که اینو بهت میگم. اینجوری صرفا خودت رو منفور میکنی و بیشتر اذیت میشی..

خلاصه ما هم یه برخورد محکمی باهاش کردیم.

🔺بعد ازظهر بچه ها دورم ریخته بودن و تشکر میکردن! گفن سید دمت گرم. ما هیچ کدوم جرات نداشتیم بهش چیزی بگیم.

جالبه از اون به بعد دیگه اون طلبه به کسی غر نزد. چند روز پیش هم کنار سفره بودیم ازم معذرت خواهی کرد و گفت راست میگی من کارم اشتباه بوده!😔

هیچی دیگه حل شد..

🔷گاهی انسان باید به جاش حرف بزنه. اعتراض کنه. بایسته.

ما که نگفتیم کلا سکوت کنیم همه جا!

البته اینکه کجا حرف بزنیم و کجا سکوت کنیم یه مقدار مرزش دقیقه. در ادامه بیشتر صحبت خواهیم کرد.

🍁 🔶🔹✅🔶🔷 ✍حجت السلام حسینی زیاد به بنده مراجعه میشه که مثلا خانم ها میگن ما هر چی مقابل ...

بچه ها از این پستها نگذرید با دقت بخونید به امید بهبودی زندگی همه دوستان و نتیجه بخشی

🍁 🔶🔹✅🔶🔷 ✍حجت السلام حسینی زیاد به بنده مراجعه میشه که مثلا خانم ها میگن ما هر چی مقابل ...

افرین موافقم 

اما حرف زدنم وقت مناسب داره

من یه جاری دارم خیلییی باسیاسته  اگ شوهرش رفتار غلطی هم ازش سر بزنه هرگز اون لحظه جواب نمیده و میذاره ب وقتش و تو خونه خودش...حالا من اگ باشم زود بهم برمیخوره و باید همون لحظه تلافی کنم چون کم‌ صبرم

این جاریه با همین صبر و ارامشش شوهرشو برده ی خودش کرد یعنی الان حسش نیست بگم چه جوری بود و چه جورب شده برادرشوهرم

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
افرین موافقم  اما حرف زدنم وقت مناسب داره من یه جاری دارم خیلییی باسیاسته  اگ شوهرش رفتا ...

اره حالا حال داشتی بعدا برامون توضیح بده..جاری منم جلو جمع داعما با سوهرش جر و بحث میکنه فک میکنه ما میگیم اوه چقدر قدرت داره برادر شوهرمم اصلا ادم حسابش نمیکنه..من دلم برای جاریم میسوزه ولی خودش تدبیر نداره

افرین موافقم  اما حرف زدنم وقت مناسب داره من یه جاری دارم خیلییی باسیاسته  اگ شوهرش رفتا ...

بنظرمن صرف دونستن این مهارتا نمیتونه رابطه اتون مستحکم تر کنه چون من خودم روانشناسی خوندم و کلی هم کتاب درمورد زندگی مشترک خوندم اما نمیتونم اونجور ک باید رفتار کنم رو رفتارام گاهی کنترل ندارم

فکر میکنم باید رو صبر و منطق خودمون هم کار کنیم

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
بنظرمن صرف دونستن این مهارتا نمیتونه رابطه اتون مستحکم تر کنه چون من خودم روانشناسی خوندم و کلی هم ک ...

خوب درسته فقط نخونیم با صبر و حوصله تو زندگیمون عملی هم بکنیم..هر کس سوالی داشت بیاد اینجا بپرسه راهنمایی کنیم هم رو ...مخصوثا که شما روانشناسی خوندی ما رو هم راهنمایی کن دوست عزیز

خوب درسته فقط نخونیم با صبر و حوصله تو زندگیمون عملی هم بکنیم..هر کس سوالی داشت بیاد اینجا بپرسه راه ...

خخخخ من خودم دیوونم 

حالا یخورده به ما هم راهنمایی بدی بد نیست بالخره دوتا مطلب که خوندی اینور اونور شاید ما ...

چشم گذاشتم‌جزو علاقمندی هام میام سر میزنم

🍁🍂🍁🍂

#مهارتهای_ارتباطی_همسران

همسرتان را آنگونه که هست بپذیرید!

🔵 ضرب المثلی می گوید : مرد ، زندگی روی سقف را بر زندگی در کنار زنی غرغرو ترجیح می دهد.

🔸روزهای اول ازدواج فوق العاده بود. شما همسرتان را دوست داشتید و از تمام چیزهایی که او می پسندید لذت می بردید و او نیز در حال تجربه همین حس بود. اما کم کم همه چیز رنگ باخت و شما حوصله تان از سرگرمی های مورد علاقه او سر رفت!

🔸کم کم تماشای مسابقه فوتبال اعصابتان را خرد می کند و از رفتن همسرتان به مسابقات ورزشی با دوستانش اذیت می شوید.

🔸این احساس مشترک بین بسیاری از خانمهاست که مدتی از زمان ازدواج آنها گذشته است. شما در ابتدا نسبت به بسیاری از علاقه مندی های همسرتان، مشتاق و بعد از مدتی بی تفاوت و بعد کسل و بی حوصله می شوید. اینجاست که شروع میکنید به طرح ریزی و امتحان نقشه هایی برای گسترش و یا حتی تغییر علایق او. اما آن چیزی که عایدتان می شود ، افزایش علاقه بیش از پیش همسرتان نسبت به سرگرمی هایش و دور شدن او از شماست و همین مسئله شما را عصبانی تر خواهد کرد  و مصمم تر برای دگرگونی همسرتان  تلاش می کنید.

🔸گویا می خواهید دوباره او و گرایشاتش را قالب ریزی کنید. بنابراین کم کم تبدیل می شوید به بانوی اصلاح گر و فکر می کنید باید عیوبش را به او یاد آوری کرده و اصلاحشان کنید.

🔸حتی گاهی شیطنت می کنید؛ مثلا زمان پخش مسابقه مورد علاقه اش کاری به او واگذار می کنید یا برنامه میهمانی میگذارید. اما برای انجام این کار مجبورید ، مدام یک جمله را تکرار کنید و از او بخواهید . اینجاست که تنها برداشت همسرتان از این موضوع این است که شما به یک همسر غرغرو تبدیل شده اید .

🔸در واقع این سوء تفاهم از آنجا شروع می شود که شما تنها می خواهید او جدی تر به شما و زندگی مشترکتان فکر کند ولی او این کار را به معنای غر زدن ترجمه می کند.

🌟  توصیه ما به شما این است که :

🔹1-برای تغییر همسرتان زندگی را به کام خود و او تلخ نکنید .

🔹2-او را آن گونه که هست بپذیرید .

🔸برای مثال اگر همسر فردی که چاق است یا نمی تواند جلوی اشتیاق خود به خوردن را بگیرد، نتواند شوهرش و یا نگرش خود نسبت به افراد چاق را عوض کند تنش میان آنها روز به روز بیشتر خواهد شد و یا اگر همسر فردی که بنا به نوع کارش مجبور است بدون برنامه و بطور ناگهانی منزل را ترک کرده و به محل کارش مراجعه کند ، نتواند کار شوهرش را بپذیرد، حتما زندگی سختی را تجربه خواهد کرد.

🔸به عبارتی چگونه می خواهید همسری که تغییر نمی کند را تغییر دهید . بنابراین اگر پی بردید که نمی توانید مشکلات همسر خود را اصلاح کنید، راه دیگری را امتحان نمایید و او را آنگونه که هست بپذیرید و از سنجش او با ملاکهای خود بپرهیزید . چرا که شاید، عادت منفی همسرتان اشتباه نباشد بلکه تنها علاقه زیاد به چیزی باشد. تنها علاقه.

🔸وقتی همسرتان را آنگونه که هست پذیرفتید ، بارهای اضافی از دوشتان برداشته می شود و دیگر نیاز نیست مسئول دارالتادیب او باشید. به یاد  داشته باشید وقتی مردی را با نقاط ضعف و قوتش بپذیرید، به اواین امکان را می دهید که خودش باشد و در صورت لزوم این خود را گسترش دهد.

🔸زندگی با زنی غرغرو ، رنجی جانکاه و غیر قابل تحمل است. وقتی غر میزنید در واقع به همسرتان یاد می دهید که به حرفهای شما گوش نکند. آرام گرفتن و زبان خود را بستن گرچه کار ساده ای نیست ولی معجزه گر است. سعی کنید ویژگی های خود را برای همسرتان شرح دهید تا بداند غرولندهای تان از عمد نیست. اگر واقعیت را بپذیرید و کمی تحمل داشته باشید ابرها از جلوی خورشید کنار خواهد رفت و رنگین کمان زیبا را با چشم خواهید دید

🍂🍁🍂🍁

🍁🍂🍁🍂