2777
2789
عنوان

تاپیک فوق. شوهر داری...

| مشاهده متن کامل بحث + 3619 بازدید | 118 پست

این پست دختر جذابه

که من از سیاستش خوشم اومد کپیش میکنم اینجا

"دیروز مادر شوهرم اومد اینجا، اصلا رابطه مونم خوب نیس، یعنی اعجوبه س مادرشوهرمااا....بعد من ترشی درست کردم، شوهرم  داشت نشونش میداد، بهش گفتم اون دبه کوچیکه رو بده مامانت، یه لحظه اومد بگه نه، ولی من گذاشتم تو دست مادرشوهرم گفتم ببرید، نوش جونتون، شوهرمم که دل تو دلش نبود....میدونید چقد مردا سربلند میشن و احساس غرور میکنن وقتی زناشون به خونواده شون محبت میکنن و احترام میذارن؟؟؟ همین باعث عزت و احترام خود ما زن ها میشه، بعد وقتی خانوادش از من بد بگن شوهرم میگه زنم جز خوبی کاری برا شما نکرده....به این میگن سیاست !!!! "

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

🍁🍂🍁🍂

😍اهمیت آراستگی و آرایش  

⛔️متاسفانه اکثر خانم ها خصوصا بعد از زایمان در منزل کمتر به وضع آراستگی خود رسیدگی میکنند و شاید به جز چند ماه آغاز زندگی برای شوهرشان آرایش در منزل نداشته باشند ، تنوع در نوع لباس های زیر ، استحمام قبل از رابطه جنسی ، شیو کردن موهای زائد و موهای بدن ، استفاده از عطر ، آرایش  قبل از رابطه جنسی میتواند شعله های آتش جنسی همسرتان را دو چندان افروخته کند.

❤️حتی اگر سالها از ازدواج شما گذشته باشد با ترفندهای ظاهری زنانه میتوانید مجددا کیفیت رابطه جنسی خود و همسرتان را ارتقاء دهید ، چشم همسرتان را اسیر زیبائی ها و اندام زنانه خود کنید

💚با توجه به آنکه بدن زنان ترشحات بیشتری از خود دارد لازم است نسبت به استحمام بیشتر فعال باشند.

⛔️هستند خانم هایی که قبل از بیرون رفتن از منزل دقایق و حتی ساعاتی را مشغول آرایش کردن و عوض کردن لباسهایشان هستند تا لباس مناسب برای بیرون انتخاب کنند اما همین خانمها حاضر نیستند برای همسرشان 10 دقیقه قبل از ورود همسر به منزل آرایش یا لباسی متفاوت انتخاب کنند ، این خانم ها چطور انتظار دارند همسرشان جذب آنها شود ؟

🍂🍁🍂🍁

🍁🍂🍁🍂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این پست دختر جذابه که من از سیاستش خوشم اومد کپیش میکنم اینجا دیروز مادر شوهرم اومد اینجا، اصلا ر ...

اوهوم. حالا من یه نکته در رابطه با خانواده بگم با بچه های کوچیک خانواده شوهر دوست و صمیمی بشید تاثیر طرفداری اونها شاید به نظر مسخره بیاد اما خیلی زیاده...دیگه شاید از خانواده خوشمون نیاد ..خب اول رضای خدا رو در نظر بگیرید نه خوش امد اونها اونموقع ببینید خدا چه میکنه 

🍁🍂🍁🍂

#سیاست_های_زنانه

علت تغییر عشق و علاقه در مردان

عشق و علاقه یک خیابان دو طرفه است و هر قدر به همسرمان اظهار عشق و علاقه بیشتری بنماییم عشق و علاقه بیشتری نیز دریافت می‌کنیم. هیچ‌گاه برای افزایش عشق و محبت ورزی در زندگی دیر نیست.

فقط نیازمند شناخت راهی تازه هستیم.

این مفهوم ممکن است نشانه این واقعیت باشد که عشق و علاقه همسرتان به شما کاهش نیافته، بلکه نحوه رفتار نامناسب شما است که باعث یکنواختی زندگی و کمرنگ شدن عشق و دلسردی او شده است. و در واقع علت رفتارهای مناسب شوهرتان در درجه اول رفتار خوب شما بوده است، بنابراین شاید لازم باشد علت تغییر رفتار و عشق و علاقه در مردان را در تغییر رفتار خود پیخا کنید

اوهوم. حالا من یه نکته در رابطه با خانواده بگم با بچه های کوچیک خانواده شوهر دوست و صمیمی بشید تاثیر ...

چقد شما ها باسیاست عمل میکنین حالا من مستقیم میگم چقد از خواهرت بدم میاد دوبهم زنه یا خونوادت فلانه ...اصلا سختمه نقش بازی کنم

یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️
چقد شما ها باسیاست عمل میکنین حالا من مستقیم میگم چقد از خواهرت بدم میاد دوبهم زنه یا خونوادت فلانه ...

دیگه سیاست نداشته باشیم که بدبختیم حالا نه تو هر زمینه نه فقط شوهر داری...بالاخره اگه میخوایم زندگی حفظ بشه مجبوریم یه مدت اینجوری باشیم البته هیچ کس بد ذات نیست ..حالا نقطه مقابل ما فقط شوهرمون و رضای خدا باشه همین...

چقد شما ها باسیاست عمل میکنین حالا من مستقیم میگم چقد از خواهرت بدم میاد دوبهم زنه یا خونوادت فلانه ...

عزیزم این در وهله اول ممکنه ب رابطه خودتون اسیب بزنه مثلا تو دوست داشتی شوهرت  بگه ک از خواهرت بدم میاد...اینجوری اگ دفعه بعد حرفی  بین تو و خواهرشوهرت هم پیش بیاد تو اگ محق هم باشی شاید باورت نکنه چون میدونه تو ازش بدت میاد 

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

🍃🌼👫

🌼

#چند_روش_برای_لوندی_خانم_ها

👈🏻 لوند بودن زنان را چندین برابر #زیباتر_و_ارزشمندتر جلوه خواهد داد . سعی کنید خصوصیات مردانه را از خود دور کنید

👈🏻 #رقص! رقصیدن باعث میشه ناخودآگاه حالت #عشوه گرانه ای به خودت بگیری. رقص یکی از نشانه های #بارز زن بودن هست . نشاطی که کسب میکنید و به دیگری منتقلش میکنید

👈🏻 هرگز! با #صدای_بلند_نخندید، #بلند_حرف_نزنید و #بی وقفه هم صحبت نکنید. بین جملاتتون مکث کنید و فاصله های چند ثانیه ای بگذارید.

👈🏻 موقع #راه_رفتن روی قدمهاتون تمرکز کنید تا هم اندازه، کوتاه و مستقیم باشند.این کار برای تناسب اندام هم مفید است.

👈🏻 ناخنهاتون رو مرتب و تمیز نگه دارید و یک #انگشتر ظریف هم حتما داشته باشید.

👈🏻 گاهی کمی #لوس باشید. مثلا اگه ناخنتون شکست، شدیدا ابراز ناراحتی کنید. البته حدش رو حفظ کنید تا برای همسرتون آزاردهنده نشه.

👈🏻 در موارد معدودی می تونید مثل بچه ها رفتار کنید. مثلا درقبال دریافت کادو از همسر جیغ بکشید! یا وقتی #اشتباهی کردید، بچگانه حرف بزنید. اما باز هم حدش رو حفظ کنید!

👈🏻 با موهاتون یا گردنبندتون بازی کنید و زیرلب آواز بخونین.

👈🏻 همیشه #تمیز باشید و کمی آرایش داشته باشید (نه زیاد که زننده بشه). تمیزی و زیبایی، ناخوآگاه بهتون حس #لطافت و #زنونگی میده.

👈🏻 به شوهرتون اجازه بدید از #قدرت و #مهارتهاش در زندگی استفاده کنه.

👈🏻 وقتی با هم بیرون هستید بذارید اون #راهنمای مسیر باشه و مرتب بهش نگید از اینور برو یا از اونور نرو ... این راه نزدیکتره و اون راه ترافیکش سنگینه و...

🍃🌼🍃🌼

عزیزم این در وهله اول ممکنه ب رابطه خودتون اسیب بزنه مثلا تو دوست داشتی شوهرت  بگه ک از خواهرت ...

اره میگه اینکه از این بیچاره خوشش نمیاد هر چی میگه دروغه یا زنم از اول چشم دیدن خانواده منو نداشت از این قبیل حرفها

عزیزم این در وهله اول ممکنه ب رابطه خودتون اسیب بزنه مثلا تو دوست داشتی شوهرت  بگه ک از خواهرت ...

چه جالب همین اتفاقم افتاد

چندروز پیش بحثمون شد البته بحرف

اون خدایش مقصربود اما وقتی برا همسرم گفتم گفت نخیر اینطور نیس تو چون ازش بدت میاد حرفاشو بد برداشت میکنی

منومیگی😞😟😞

🍁🍂🍁🍂

🔵 سردی #رابطه_جنسی

♨️هیجانی و با اشتیاق رفتار کنید

🔅برخی خانم ها به علت عدم آمادگی قبلی یا دلایل دیگر ، فقط تمایل دارند شوهرشان زود کارش را انجام دهد و تمام شود.

🔅اگر مشکلات زناشوئی و احساسی در زندگی شما وجود دارد حتما آنرا برطرف کنید و با شوق و هیجان همبستر شوید.

♨️پیش قدم شوید وتنوع ایجاد کنید

❌شبهای تکراری

❌مکان تکراری

❌حرفهای تکراری

❌حرکات تکراری

ممنوع⛔️⛔️⛔️

💢 نکند همیشه شوهرتان پیش قدم میشود ؟

💢 نکند فقط در رختخواب رابطه دارید آنهم زمانی که ابتدای ازدواجتان است و فرزندی ندارید ؟

💢نکند فقط شبها ؟

💢نکند انقدر یکسری حرکت رو تکرار کردید که قابل حدس شده ؟ همش حرفهای تکراری ؟

♨️شما خودتان پیش قدم شوید ،در جاهای مختلف و زمانهای مختلف تنو. داسته باشین

🍁🍂🍁

#مهارتهای_ارتباطی_همسران

✅راههای اشتباه جهت تغییر همسر

گاهی می‌خواهیم به هر قیمتی که شده، رفتار همسرمان را تغییر دهیم حتی اگر شده با توسل به زور !

این قدرت نمایی از اخم کردن شروع می‌شود و تا جر و بحث و تهدید به جدایی پیش می‌رود. این دعواهای کلامی، اگر هم تغییری در رفتار همسرمان ایجاد کند، ظاهری و موقتی است.

در این مواقع، همسر شما هر زمان فرصتی پیدا کند به رفتار خود بر می‌گردد و در صدد تلافی برمی آید تا مرهمی بر احساسات جریحه دار شده خود بگذارد.

❌بازی با احساسات همسر

جمله‌هایی مانند

👈اگر من را دوست داری پس...

👈با این کارت نشان دادی که مرا دوست نداری...

گاهی از زبان زوجین شنیده می‌شود؛ در این شیوه، همسران سعی می‌کنند با به غلیان درآوردن دیگ احساسات یکدیگر روی هم تاثیر بگذارند. ممکن است چنین روشی در مدت کوتاهی جواب دهد، اما در بلند مدت، ممکن است باعث #بی‌علاقگی زن و شوهر به یکدیگر شود.

❌تکرار بیش از حد

در بعضی مواقع برای تغییر رفتارهای همسرمان، به تکرار بیش از حد متوسل می‌شویم و مرتب رفتار او را به رویش می‌آوریم و از او می‌خواهیم آن را تغییر دهد. وقتی مسئله‌ای بیش از حد #تکرار شود، جایگاه و اهمیت خود را از دست می‌دهد و به مسئله‌ای پیش پا افتاده تبدیل می‌شود. زن و شوهر‌ها باید توجه داشته باشند که در صورت متوسل شدن به این شیوه، ضمن #عصبی کردن طرف مقابل، امکان موفقیت را از دست می‌دهند.

❌با طعنه و کنایه حرف زدن

روش طعنه و کنایه زدن، روش محبوب بسیاری از افراد برای تغییر رفتارهای همسرشان است. توجه داشته باشید که با این برخورد‌ها، #احساس همسرتان نسبت به شما تغییر می‌کند و محبتش رو به #سردی می‌رود؛ بنابراین شما باید انتظاراتتان را شفاف برای همسرتان مطرح کنید و دلایل اشتباه بودن رفتار‌هایش از نظر خودتان را برای او توضیح دهید.

❌مقایسه کردن برای ایجاد انگیزه تغییر

یکی دیگر از روش‌های نادرست، #مقایسه کردن است و ما احساس می‌کنیم برای تغییر رفتارهای همسرمان، نیاز داریم در او انگیزه ایجاد کنیم و یکی از اشتباه‌ترین روش‌هایی که به این منظور انتخاب می‌کنیم، مقایسه همسرمان با دیگران است. نتیجه مقایسه نیز شبیه به روشهای پیشین است و جز برانگیختن #ناراحتی و حتی شاید احساس #حسادت نتیجه‌ای در بر نخواهد 

چه جالب همین اتفاقم افتاد چندروز پیش بحثمون شد البته بحرف اون خدایش مقصربود اما وقتی برا همسرم گفت ...

بله همینه ک ما محبوریم سیاست بخرج بدیم ماهم اینجوری نباشیم خواهر و مادر اون باسیاست عمل میکنن

من میدونم الان یه عده می ریزن سرم ک داریم ریا رو ترویج میدم اما این اسمش ریا نیس این یه نوع مصلحت اندیشیه

همه منو توسایت از قبل این کاربری هم می شناسن و میدونن تا حدودی آدم رک و غده ایم و کم پیش میاد حرف بخورم جواب ندم

اما بنظرم همش باغد بازی نمیتونیم پیش بریم

من‌معتقدم زندگی میدون جنگ‌نیس ک هی بخوایم برتریمونو ثابت کنیم باید هردو طرف برا بهتر شدن رابطه تلاش کنن و اینا نیازمند مهارته...اینجاس ک زن نقششو نشون میده من مخالف مرد سالاریم اما خوب با زنایی هم ک بشدت مردو میکوبن  مخالفم منم میگم تو همه چی باید تعادل داشت...ب خودت و شخصیت خودت و سلایق و خونواده ات  احترام بذار و همون طور ب شخصیت  و سلایق و خونواده طرف مقابلت 

بله همینه ک ما محبوریم سیاست بخرج بدیم ماهم اینجوری نباشیم خواهر و مادر اون باسیاست عمل میکنن من می ...

درسته اما خوب منم فکر میکنم خیلی هم به شوهر و خونوادش رو بدی از اون ور بوم می افتن تعادل خوبه  

درسته اما خوب منم فکر میکنم خیلی هم به شوهر و خونوادش رو بدی از اون ور بوم می افتن تعادل خوبه  

بله اینجاس ک بحث تفریط و افراط میاد وسط..هردوی اینا غلطه...نه اینقد بها بدی ک خودتو فراموش کنی ن اونقد رها کنی ک از چشم بیفتی...