خانوما عروسی پسر خالمه چند ساله خواستگارم بود من نخواستم بالاخره بیخیال شد رفته دختر همسایشونو گرفته منم میخوام نرم چون کلی درس و کار ریخته سرم ولی مامانم میگه الان نیان میگن دوستش داشته الان حسودی میکنه و اینا مجبورم برم ولی یه جوریم🤦🏻♀️ استرس برم داشته چی بپوشم به نظرتون عروسی تو تالاره مختلطم نیست بیاین عکس لباس بذارم ببینین قشنگه
عشقم بنظرم یچیز پوشیده تر و شیک تر بپوش که حسابی هم تو چشم باشی و بدرخشی هم بگن چه خانوم لباس پوشیده😉🥂
«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی میگم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، میفهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال میکنه. پس اینقدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یهکم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو میتونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه میخواهد..!_
اینی که فرستادم چطوره چون قدم کوتاهه ماکسی و چیز بلند بهم نمیاد یا باید عروسکی بگیرم یا همینجور ساده
اینی که گذاشتی بنظرم خوب نیست باز خودتون میدونید
من از یه پیج میخرم مورد اعتماد هست میخوای بفرستم بری نگا کنی
من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید
اخه عزیز من قدم کوتاهه گفتم چیز ماکسی و بلند بهم نمیاد یا باید عروسکی بپوشم یا اینجور ساده
فکر کنم اینجور مدلا بهت بیاد
زندگی مینیمالیستی چجوریه؟ یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰