2777
2789
عنوان

عروسی پسر خالمه خواستگارم بود بیاینن عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1316 بازدید | 84 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میترسم هر کاری بکنم یه حرفی در میارن نرم یه جور برم یه جور میترسم اینم بپوشم بگن خودشو ریخته بیرون ن ...

آره حتما میگن 

خیلی لخته 

اینو برا توی تخت خواب میپوشن 

یه چیز سنگین تر بپوش 

اینجوری انگار میخوای دامادو پشیمون کنی

یدونه دارم اتفاقا یکی از کاربرای اینجا گذاشته بود به نظرم خیلی خوشگله

اخه عزیز من قدم کوتاهه گفتم چیز ماکسی و بلند بهم نمیاد یا باید عروسکی بپوشم یا اینجور ساده

عشقم بنظرم یچیز پوشیده تر و شیک تر بپوش که حسابی هم تو چشم باشی و بدرخشی هم بگن چه خانوم لباس پوشیده😉🥂

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

اینی که فرستادم چطوره چون قدم کوتاهه ماکسی و چیز بلند بهم نمیاد یا باید عروسکی بگیرم یا همینجور ساده

اینی که گذاشتی بنظرم خوب نیست باز خودتون میدونید 

من از یه پیج میخرم مورد اعتماد هست میخوای بفرستم بری نگا کنی 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

بستگی به آدمش داره 

من بودم میرفتم یه خواستگاری بوده و تموم شده درسته زنش نشدم ولی هنوزم پسر خاله م که هست خوبم میرقصم 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
اخه عزیز من قدم کوتاهه گفتم چیز ماکسی و بلند بهم نمیاد یا باید عروسکی بپوشم یا اینجور ساده

فکر کنم اینجور مدلا بهت بیاد

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰