خانوما عروسی پسر خالمه چند ساله خواستگارم بود من نخواستم بالاخره بیخیال شد رفته دختر همسایشونو گرفته منم میخوام نرم چون کلی درس و کار ریخته سرم ولی مامانم میگه الان نیان میگن دوستش داشته الان حسودی میکنه و اینا مجبورم برم ولی یه جوریم🤦🏻♀️ استرس برم داشته چی بپوشم به نظرتون عروسی تو تالاره مختلطم نیست بیاین عکس لباس بذارم ببینین قشنگه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الان هم احساسی شدی ناراحتی فکر بیخود نکن اگه به درد میخورد همون روز جواب مثبت میدادی
بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎