2777
2789
عنوان

تو امریکا پزشکی قبول شده

348 بازدید | 18 پست

یکی از فامیل هامون از بچگی مهاجرت کردن دختره سال پیش پزشکی قبول شده

من از بچگی میخواستم تو ایران پزشکی بخونم ولی دارم فکر میکنم مثلا تعهدی تهران بخونم دیگه باید دور مهاجرت رو خط بکشم یا غیر تعهدی هم خیلی سخته از دانشگاه های ایران رقتن

یه راهی هم هست که بزم ترکیه بخونم از پذیرش اونجا برای بقیه کشور ها اروپا یا امریکا اقدام کنم که با احتساب دو سال باید کار کنم تو ترکیه میشه ۲۶ سالم اینم حس میکنم چون پا میشی میری اونجا همه بی سواد فکر میکنن هستی ولی با آزمون بری و ایرانم درسات اکی باشه

شما باشین کدون رو میرین

مثلا این دختره از بچگی اونجا بوده این فکرارو نداره ولی میترسم آخرش راضی نباشم و مثلا زندگی ایرانو بپسندم

ب فكر بقيه كاري نداشته باش ولي خب در اين هم شكي نيست ك اوناي ك اينجا قبول نشدن رفتن كشوراي ديگه مث چين روسيه اوكراين تركيه… و سطح شون هم اغلب خيلي پايين هست در مقايسه با اوناي ك اينجا قبول ميشن 

اما تو كاري ب اين حرفا نداشته باش برا انتخاب مسير ايندت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب فكر بقيه كاري نداشته باش ولي خب در اين هم شكي نيست ك اوناي ك اينجا قبول نشدن رفتن كشوراي ديگه مث چ ...

میدونم اینو ولی اگه بخوای مهاجرت کنی از ایران خیلی سخته و تقریبا غیر ممکنه اگه بخوای همه بگن خیلی زرنگی ایران میخونی و میمونی ولی اگه بخوای مهاجرت کنی چیزی که میخوای مجبوری حرفای بقیه که بی سواده رو تحمل کنی

کدومشو بگم سهمیه تعهد رتبه های نجومی قوانین مزخرف کنکور معدل و...هزینه ها حرف مردم قضاوت

شما جای من بودین کدومو میرفتین؟

برا خانوادم مهمه که من یه رشته پولساز بخونم و ممکنه سخت باشه راضی کردنشون برای ترکیه و ادامه تحصیل جای دیگه

و این سهمیه و این داستانا خیلی زیاده واقعا

یکی رو میشناختم دو تا دختر عمو بودن یکی شون ایران موند روانشناسی خوند اون یکی با پول رفت ترکیه دکتر شد همه میگن با پول رقت حالا من برم با آزمون میرم ولی در کل نگاه کنی اون دکتره

شما جای من بودین کدومو میرفتین؟برا خانوادم مهمه که من یه رشته پولساز بخونم و ممکنه سخت باشه راضی کرد ...

چه ربطی داره داشته رفته اگه نمی‌رفت باز مردم یه چیز میگفتن اگه توانش داری بری و خوب تحقیق کردی که جواب میده تلاش کن تهش مدرک مهمه یکی از آشناها رفت خارج دارو خوند الان میلیاردره

این متعلق به دو نفره 😇البته فعلا دست منه صاحب اصلیش شخص دیگه ایه 
چه ربطی داره داشته رفته اگه نمی‌رفت باز مردم یه چیز میگفتن اگه توانش داری بری و خوب تحقیق کردی که جو ...

اره واقعا با برنامه باید رفت

من خودم ترکیبه ای و انگلیسی بلدم دو تاشم میتونم یعنی هر کدوم ازمونو دادم با اون برم بخونم

و کشور اروپای مقصدم خیلی مراحلش سخته از کسایی که پرسیدم و یجوریه که میگن نرو مثلا پزشکی اونجا بقیه رشته هارو بخون

ولی خب بنظرم این راه بهترین راهه میتونی مهاجرت کنی 

اره واقعا با برنامه باید رفتمن خودم ترکیبه ای و انگلیسی بلدم دو تاشم میتونم یعنی هر کدوم ازمونو دادم ...

خوب تحقیق کن درمورد همه رشته ها از رو علاقه صرفا تصمیم نگیر ببین کدوم آینده بهتری داره

این متعلق به دو نفره 😇البته فعلا دست منه صاحب اصلیش شخص دیگه ایه 
شما جای من بودین کدومو میرفتین؟برا خانوادم مهمه که من یه رشته پولساز بخونم و ممکنه سخت باشه راضی کرد ...

عزیزم تو خارج در س بخونی و خارج زندیک کنه حرفهای فامیلات تو ایران چه ارزشی داره؟؟؟؟؟؟

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

در مورد اروپا اطلاع ندارم ولی اگه امریکا میخوای بری اونجا باید از اول بری درس بخونی. خیلی هم امتحاناشون سخته. هر کشوری میخوای طبابت کنی برو همونجا درس بخون یا در نهایت کشوری برو که مدرک کشورهای دیگه رو قبول داشته باشه نخوای دوباره کاری کنی.

خوب تحقیق کن درمورد همه رشته ها از رو علاقه صرفا تصمیم نگیر ببین کدوم آینده بهتری داره

آینده بهتر تو رشته های مهندسی برای پول ولی خب نمیتونم تحمل کنم

عزیزم تو خارج در س بخونی و خارج زندیک کنه حرفهای فامیلات تو ایران چه ارزشی داره؟؟؟؟؟؟

برا منم ارزش نداره ولی خانوادم میکن این همه زحمت کشیدیم برات بری ترکیه بخونی