2777
2789
عنوان

خانوما من نظر میخوام ازتون

280 بازدید | 24 پست

به نظر شما خانوما کسی که معتاد تریاک میشه چه علائمی داره چجوری میشه فهمید

خدایا تو ارامش شب و روز و روح و روان منی عاشقانه میپرستمت بهترین معبودم❤❤❤❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم

😐😐😐تریاک فک نکنم زیاد علایم داشته باشه نمیدونم باز 

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

شوهرم

از چیزای ترش بدشون میاد مخصوصا شربت آبلیمو

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨

شنگول بودن و پر انرژي بودن بعد از مصرف،عصبانيت يهويي جوري كه دست خودشون نيست چي ميگن و چيكار ميكنن

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

شوهرم همه این علائم رو داره خودشم گفته اینکارو انجام میده من دوست ندارم باور کنم😢😢😢😢😢

خدایا تو ارامش شب و روز و روح و روان منی عاشقانه میپرستمت بهترین معبودم❤❤❤❤❤❤