2777
2789
عنوان

شوهرم به خانوادش گوش میده فقط😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 19169 بازدید | 68 پست
نه بابا. تو روی من میگن این لباس  و نپوش اونم جلو همه میگه اره اره راس میگه نپوش

تو روت میگن با حنده جواب بده بگو لباس پوشیدن من ربطی به کسی نداره هرکی رو تو گور جدا میزارن .یبارم قهرکن ..بلندشو بیا خونتون ..بذار ازت بنرسن

نه بابا. تو روی من میگن این لباس  و نپوش اونم جلو همه میگه اره اره راس میگه نپوش

مادر شوهر منم همينجوريه منم ى گوشم دره ى گوشم دروازه البته باز شوهر من اصن تو اين مسائل دخالت نميكنه منم جلو مادرشوهرم با ى لبخند كار خودمو ميكنم باز والا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ذکر برخورد قاطعانه و ادب کردن شوهر.

اخه گفتم بهش که طرز لباس پوشیدن من به خودم  مربوطه مکه من کتر دارم که اونا چی میپوشن. گف نهههه حرف حق و میزنن کجاش بد گفتن راس میگن 

میشه برای حل مشکلم صلوات بفرستی دوستِ من؟
تو روت میگن با حنده جواب بده بگو لباس پوشیدن من ربطی به کسی نداره هرکی رو تو گور جدا میزارن .یبارم ق ...

یه آدمایی ان که. ترس؟؟؟ دلت خوشها. ی بار ناراحت شدم گفتن خب میتونی جداشی

اگه گوش ندم دعوا درست میکنه. دستام همش میلرزه پلکم همش میپره خیلی غصه میخورم

اگه ادامه ش سخته واست جداشو، تو دوران عقد درست نشه بعد ازدواج که بدترم میشه! یا یه قهر جدی بکن و همه دلیل قهرتو بفهمن! اگه خواستین آشتی کنین هم شرط و شروط بذار

اخه گفتم بهش که طرز لباس پوشیدن من به خودم  مربوطه مکه من کتر دارم که اونا چی میپوشن. گف نهههه ...

بگو دفعه آخرت باشه که همچین رفتاری ازت میبینم وگرنه میبرمت مشاور ببینم مشکلت چیه 😬

مــن اگـر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب 💖مــســـتـحق بودم و اینها به زکاتــــم دادنـد
اگه گوش ندم دعوا درست میکنه. دستام همش میلرزه پلکم همش میپره خیلی غصه میخورم

مرگ یه بار شیون یه بار  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
یه آدمایی ان که. ترس؟؟؟ دلت خوشها. ی بار ناراحت شدم گفتن خب میتونی جداشی

از الان اینه دیگه وای به ادامش، دنبال چاره اساسی باش

مــن اگـر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب 💖مــســـتـحق بودم و اینها به زکاتــــم دادنـد
مادر شوهر منم همينجوريه منم ى گوشم دره ى گوشم دروازه البته باز شوهر من اصن تو اين مسائل دخالت نميكنه ...

بمنم اوایل میگف چادر سر کن و اینا. دید من محل نمیدم حالا از طریق شوهرم وارد شدن میگن چرا استین مانتوش بالاس. چدا مچ پاش پیداس! چرا موهلش معلومه. چرا ارایش میکنه.

اره

منم تو عقد این اتفاق ها واسم افتاد بیشتر خواهر شوهرم تیکه مینداخت که تو ولخرجی خب که چی این همه لباس میخری ولی بقیه شون چیزی نمیگفت ولی یکجورایی شوهرمو پر میکردن بیشتر خواهرش .فقط تا میتونی مخالفت نکن با شوهرت چون تو عقدی بینتون خدانکرده نارحتی طولانی مدت میفته و خانوادشم خبر دار میشن بدتر بین شما رو سرد میکنن چون خودم اینارو تجربه کردم .جلو شوهرت باشه و...بگو ولی بازم کار خودتو بکن واسه شوهرت دلبری کن و بگو زن و شوهر باید پشت هم باشن وقتی یکی از افراد خانواده میگن زنت یا شوهرت اینجوریه .اون زن یا شوهر با اون که زندگی نمیکنه و ازاین حرفها بزن ولی دوران عقدازاین دردسر ها هم داره انشالله بعد عروسیت حتما درست میشه .بیشتر مردها تا خونه خوشون نرن پس دل خانوادشونن

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
اگه ادامه ش سخته واست جداشو، تو دوران عقد درست نشه بعد ازدواج که بدترم میشه! یا یه قهر جدی بکن و همه ...

بدتر میشه با قهر

چون همشون از بزرگ تا کوچیک دخالت میکنن  و نظر میدن  برا من

بمنم اوایل میگف چادر سر کن و اینا. دید من محل نمیدم حالا از طریق شوهرم وارد شدن میگن چرا استین مانتو ...

مگه اول ندیدی عقایدشونو عزیزم؟

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....