2777
2789

شوهرم خیلی به حرف خانوادشه.

هرچی که بگن گوش میده و میاد بمن میگه!از طرز لباس پوشیدنم نظر میدن تااا اینکه با کی سلام علیک کنم و با کی حرف نزنم.

بعد به شوهرم که میگم لباس پوشیدنم یه چیز شخصیه میگه نه درست میگن کجای حرفشون مگه بده. همش حق و ب اونا میده. دیگه گفتن بهش فایده نداره چون گوشش اصلا بدهکارنیس. خیلی تو خودم میریزم. اینا که از الان انقد دخالت میکنن وای به حال بعدا. ذکری دعایی چیزی نیس که شوهرم و سر عقل بیارم بمن گوش بده؟ منظورم جادو و این صحبتا نیس.اذکار قرآنی. ی دعابود برای اشتی کردن یه فامیلپون خوند واقعا معجزه کرد ایت الکرسی و چندتا سوره دیگه بود.  ازینا منظورمه

😔😔😔😔

میشه برای حل مشکلم صلوات بفرستی دوستِ من؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر منم همینه...دوتا داداش داره بشدت تابع حرف ورفتار زنشونن طوریکه خونواده شوهرم جرئت ندارن بهشون بگن بالای چشمتون ابروئه...اما شوهرمن همش رو حرف باباو مامان وداداشاش میره..منکه فک میکنم شانسیه..

فکر کنم تو عقدی؟؟؟؟یا نه

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

٥شنبه شبا قبل از ساعت ١٢ ١٤ تا نادعلي بخون به نيت شوهرت و اخرشم ١٠٠ تا صلوات.

بالاي نادعلي رو كه بخوني نوشته فرد رو رام و مسخر شما ميكند😊

مطابق فهم خود زندگي كن نه مطابق سليقه اين و آن ...
والا چى بكم تو قران ب اين ى مورد اشاره نشده ديگه ، ولى تو هيچ وقت جلوش جبهه نگير  بدتر ميشه اما ...

نه بابا. تو روی من میگن این لباس  و نپوش اونم جلو همه میگه اره اره راس میگه نپوش

نامزدین هنوز؟ اوایل نامزدی پیش میاد ولی اگه سفت وایسی پای حرفت و چشم قربان چشم آقامون نگی از سرش میف ...

اگه گوش ندم دعوا درست میکنه. دستام همش میلرزه پلکم همش میپره خیلی غصه میخورم