2777
2789
عنوان

شوهرم به خانوادش گوش میده فقط😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 19169 بازدید | 68 پست
بمنم اوایل میگف چادر سر کن و اینا. دید من محل نمیدم حالا از طریق شوهرم وارد شدن میگن چرا استین مانتو ...

اوووو مادر شوهر منه پس ، ب منم ميگفت چرا موهات از پشت دراومده چرا ارايش ميكنى موهاتو رنگ كردى ريزش گرفته ، اينا تو نامزدى كارشون همينه فقط جبهه نگير ك شوهرت بدتر ميكنه اصن جلو شوهرت بد مادرشو نگو بزار خود ب خود ول ميكنن و تو خوبه ميشى الن شوهر من اصن نگا ب حرف مادرش نميكنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر منم همینه...دوتا داداش داره بشدت تابع حرف ورفتار زنشونن طوریکه خونواده شوهرم جرئت ندارن بهشون ب ...

از هم عروسات از در دوستی کسب تجربه کن

تو مرا جان وجهانی
خواستگاری اومدنی مگه لباس پوشیدنتو ندیدن؟!!!  

شاید اونموقع چادر داشته بعدا کنده  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
بدتر میشه با قهر چون همشون از بزرگ تا کوچیک دخالت میکنن  و نظر میدن  برا من

تحملشو داری تا اخر عمرت همینجوری و حتی بدتر از این باهات رفتار کنن و حق حرف زدن نداشته باشی از ترس دست به یکی کردنشون؟

خواستگاری اومدنی مگه لباس پوشیدنتو ندیدن؟!!!  

از اول میدونستن مانتویی ام و ارایش میکنم‌ منتها شوهرم میخاسه راصیشون کنه بیان گفته ارایش نمیکنه باحجلب و چادریه

میشه برای حل مشکلم صلوات بفرستی دوستِ من؟
بعدا آستین سه ربع پوشیده و پاچه ی شلوارشو داده بالا یهو😂

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
تحملشو داری تا اخر عمرت همینجوری و حتی بدتر از این باهات رفتار کنن و حق حرف زدن نداشته باشی از ترس د ...

بعضیا دنبال عروس ساده هستن که عقده هاشونو سرش خالی کنن

مادربزرگ من همیشه دنبال عروس ساده و مظلوم بود از دخترای امروزی فرار میکرد، الان عروسش پوست شو میکنه همه کاراشو میریزه سرش همه مظلوم نمایی هاش فیلم بود   

مــن اگـر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب 💖مــســـتـحق بودم و اینها به زکاتــــم دادنـد
از اول میدونستن مانتویی ام و ارایش میکنم‌ منتها شوهرم میخاسه راصیشون کنه بیان گفته ارایش نمیکنه باحج ...

خب اول با خانوادش هم کلام میشدی بابا

از اول میدونستن مانتویی ام و ارایش میکنم‌ منتها شوهرم میخاسه راصیشون کنه بیان گفته ارایش نمیکنه باحج ...

مشکل شوهرته پس! اون باید پای کارش وایسه ولی اونم گفته بعد عقد درستش میکنم دیگه! خودتو واسش لوس کن و نشون بده خیلی ناراحتی و لازم شد یکم اشک تمساح بریز البته نه زیادا!  یکم افسرده طوری رفتار کن! اگه بازم درست نشد فاتحه ی زندگیتو با اون آقای دهن بین بخون!

یه پایان تلخ بهتر از یه تلخیه بی پایانه

اوووو مادر شوهر منه پس ، ب منم ميگفت چرا موهات از پشت دراومده چرا ارايش ميكنى موهاتو رنگ كردى ريزش گ ...

الان خداروشکر شوهر منم خوب شده بنظرم بعد عروسی میتونی مخشو بزنی و طرف دارت بشه😆البته استارتر اگه فک میکنی میتونی و شوهرت میشه اخلاقش درست شه .انشالله زودتر مشکلت حل شه

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊