2777
2789
عنوان

خانومای متاهل میشه راهنمایی کنید

117 بازدید | 15 پست

امروز داشتیم با نامزدم حرف میزدیم گقت شدی عین مامانم کجا میری با کی میری کی میای اینکار نکن اینکار نکن 

بعد میگی اصلا مثل قبل گردش و ... نداریم 

همش خونه و شباهم که بعد کار من خونه ای

میشه بگید مثلا بگه دارم میرم بیرون نمیتونم بهش بگم باشه برو خب باید بدونم با کی میره و کی میای

میگه خب نگو زود بیا دیر بیا فلان

نمیدونم راهنمایی کنید

میگه تو دستور چیدی من میگم چشم

من‌میگم تو میگی نا

نمیدونم یعنی چی نمیفهمم

شد

میگه میرم بیرون بگو مواظب خودت باشیا .منم دلم تنگ میشه زود بیا

خب نگم با کی میری چیکار میکنی کجا میری🥲نمیشه نپرسم

آخه میرن گاهی کافه میشینن قلیون و فلان میگه خودم میفهمم کم و زیاد انجام بدم ندم از دست مامانم فرار کردم دست تو افتادم

شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو اون موقع خانواده پدرت بود بود الانم خودت تشکیل خانواده دادی ، معنیش همینه یعنی مشترک شدن باید از احوالات هم باخبر باشیم اگه میخواستی خودت باشی باید انفرادی مستقل میشدی نه تشکیل خانواده بدی

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

معلومه عزیزم که نباید براش مادری کنی 

هم خوششون نمیاد هم خودتو اذیت میکنی و بی ارزش 

نیاز هات رو یک بار بیان کن یا با رفتارت نشون بده 

مثلا برای این موضوع فقط یک بار بگو که عزیزم من نگرانت میشم و دوس دارم اطلاع داشته باشم که کجا هستی

و دیگه نگو ببین اون چیکار میکنه برات 

معلومه عزیزم که نباید براش مادری کنی هم خوششون نمیاد هم خودتو اذیت میکنی و بی ارزش نیاز هات رو یک با ...

خب پس فردا شب شاید بره گفت 

بگم عزیزم کجا میری بهم بگو نگرانت نشم اینا نمیدونم

دقیقا میگه داری مادری میکنی برام

شد

خب نگم با کی میری چیکار میکنی کجا میری🥲نمیشه نپرسمآخه میرن گاهی کافه میشینن قلیون و فلان میگه خودم ...

خب توهم وقتایی که خونه‌ست برو بیرون چندین بار .. تا بفهمه خودشم این سوالو میپرسه

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

نا مردیم الانمنم‌میرم بیرون بهش میگم با فلانی و فلان دارم میرم بیرون

نه دیگه بهش نگو بذار خودش بپرسه ، همیشه بذار خودش بپرسه 

وقتی خودش بپرسه دیگه نمیتونه بگه تو نپرس چون اونوقت تو در جواب بهش میگی خودتم همینجپری هستی

خب نگم با کی میری چیکار میکنی کجا میری🥲نمیشه نپرسمآخه میرن گاهی کافه میشینن قلیون و فلان میگه خودم ...

اگه میخوای ازت فراری بشه وچند وقت دیگه بگه به تو چه بپرس ازش 

لایک نکنید😜

خب پس فردا شب شاید بره گفت بگم عزیزم کجا میری بهم بگو نگرانت نشم اینا نمیدونمدقیقا میگه داری مادری م ...

زیاد یه مدت ازش سوال نکن حالا که نمیفهمه نگرانیت رو 

فقط چیزی که گفتم رو یکبار بهش بگو دیگه ببین واکنشش چیه و بعدش هم اصلا چیزی نگو 

میدونم نگران میشی و حق طبیعیت هست که بدونی درکت میکنم اما میبینی که چجور جواب نگرانی آدمو میدن بعضی مردا 

اگر زیاد سوال پیچش کنی برای اینکه بهش گیر ندی بهت دروغ میگه همینو میخوای؟ باهاش دوست باش بذار همیشه حقیقتو بهت بگه حتی اگر اشتباه باشه کارش تو نظر خودتو بگو  و آخرش بگو تصمیم نهایی با خودته

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜
زیاد یه مدت ازش سوال نکن حالا که نمیفهمه نگرانیت رو فقط چیزی که گفتم رو یکبار بهش بگو دیگه ببین واکن ...

الام بهش پیام دادم گفتم بیینم چی میگه

این چند وقتم راست میگی شما میره میاد نمی‌پرسند میگم خوش بگذره و فلان 

قبل خیلی حساس بودم میومدن با رفیقاش درباره فلان دختر و فلان میگفتن الان خیلی عادی رفتار میکنم گوش میدم سکوت میکنم حتی سرش بحثم نمیکنم

شد

اگر زیاد سوال پیچش کنی برای اینکه بهش گیر ندی بهت دروغ میگه همینو میخوای؟ باهاش دوست باش بذار همیشه ...

ممنون عزیزم

همیشه سعیم همین بوده ولی فکر کنم جدیدا کارم اشتباه بوده

شد