2777
2789

من موهام بعد حموم فر خوشگله ولی خشک که میشه وز میشه و فراشم وز میشه 

چی بزنم به موهام بعد حموم که همونجوری فراش خوشگل بمونه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ماسک مو داخل حموم بزن بعد که اومدی بیرون درحالیکه موهات خیسه ولی آب نمیچکه ماسک بیرون حموم بزن بعدش ژل استایل یا موس مو و در آخر با برس فلکسی یا دنمن شونه و استایل کن و با سشوار دیفیوزر دار خشک کن 

درسته سخته ولی به خوشگلیش میرزه منم موهام فره هر وقت میرم بیرون میپرسن باور نمیکنن موهای خودم فر طبیعیه

موهارو خشک نمیکنه؟برای مو ضرر نداره؟

نه فقط به ریشه نزن 

من نزدیک دوساله دارم استفاده میکنم 

شبیه کفه کم بزن قشنگ بزن به موهات انگشت بکش داخلشون یا شونه از. اینا که فاصله دنده هاش زیاده

بعدش هی جمعش کن از پایین بیار بالا که فرم بگیره ببین فشار نده ها همینجوری دستتو بذار پایینش بیار بالا ول کن 

هم‌ مو رو براق میکنه هم دو دو روز قشنگ فر سیم تلفنی نگه میداره 

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

فقط موس مو نزن اسی موهارو به مرور خشک میکنه موی فر به طور طبیعی خشکه حالا فقط موسم بزنی پدر مورو درم ...

حالا من دوساله میزنم مشکلی پیش نیومده 

فکر کنم مو با مو فرق داره ولی خب باید آبرسانم استفاده کرد 

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

بعد موها همونجور قشنگ میمونه چجور میزنی

من نزدیک دوساله دارم استفاده میکنم 

شبیه کفه کم بزن قشنگ بزن به موهات انگشت بکش داخلشون یا شونه از. اینا که فاصله دنده هاش زیاده

بعدش هی جمعش کن از پایین بیار بالا که فرم بگیره ببین فشار نده ها همینجوری دستتو بذار پایینش بیار بالا ول کن 

هم‌ مو رو براق میکنه هم دو دو روز قشنگ فر سیم تلفنی نگه میداره 

تازه بعد خشک شدن قشنگیش مشخص میشه 

همیشه که میرم بیرون یعنی هربار ۱۰ نفری بهم میگن چقدر موهات خوشگله 

واقعاااا زیبا میشه 

حالا من دوساله میزنم مشکلی پیش نیومده فکر کنم مو با مو فرق داره ولی خب باید آبرسانم استفاده کرد

آره عزیزم من با تجربه خودم گفتم موهای من خیلی خشکه آبرسان میزنم یمدت فقط موس زدم داغون شد