2777
2789
عنوان

بچه ها وقتی شرایط طلاق نیست

278 بازدید | 29 پست

چطوری باید رفتار یه مرد رو که زندگی مشترک رو نمیفهمه تحمل کرد؟

مردی که هر وقت دلش بخواد میره میاد، خیلی دلش میخاد جلوی همه نشون بده که اصلا به زن رو نمیده، با دوستای مجردش میره میاد ولی زنش حق این کارو نداره. خیلی خسته ام. دلم میخاد برم ولی شرایطش رو ندارم. چکار کنم اهمیتی برام نداشته باشه. بیشتر دلم میخاد درددل کنیم سبک بشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزن به بی خیالی همین

همون دیگه میخام بزنم به بی خیالی. نمیدونم چطوری. الان ول کرده با پسرخالش رفتن دور دور تو خیابون. دیگه حسی بهش ندارم ولی باز دلم میگیره

با چیزای دیگه خودتو سرگرم کن کلاس و ورزش سعی کن شرایط جدایی رو فراهم کنی میتونی مشاوره برو شاید بهتر ...

میخام ولی اصلا از پس هزینه برنمیام. پول کلاس و ورزش نمیده بهم. اصلا پول برای خودم نمیده. فقط خرج خونه. که اونم چیزی ازش نمی مونه. بخاطر دخترم به جدایی فکر نمیکنم چون اصلا با شرایط من جور نیست

منم همین کارو میکنم. برام بگو اگه دوست داری درددل کنیم

کار من از درد ودل گذشته عزیزم. هیچکس زندگیش به بدی من نیست من فقط دارم تماشا میکنم و جای بقیه تاوان میدم ولی ی چیزی منو زنده نگه داشته (خدای ماهم بزرگه) 😢

اگه شاغل نیستی یرو سر کازخودتو مشغول کن

پارسال میرفتم انقدر بهم غر زد که بچه تنهاس چرا میری. چند بار هم بچه مریض شد دیگه نرفتم. ولی الان واقعا بی پولی داره اذیتم میکنه