چطوری باید رفتار یه مرد رو که زندگی مشترک رو نمیفهمه تحمل کرد؟
مردی که هر وقت دلش بخواد میره میاد، خیلی دلش میخاد جلوی همه نشون بده که اصلا به زن رو نمیده، با دوستای مجردش میره میاد ولی زنش حق این کارو نداره. خیلی خسته ام. دلم میخاد برم ولی شرایطش رو ندارم. چکار کنم اهمیتی برام نداشته باشه. بیشتر دلم میخاد درددل کنیم سبک بشم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
با چیزای دیگه خودتو سرگرم کن کلاس و ورزش سعی کن شرایط جدایی رو فراهم کنی میتونی مشاوره برو شاید بهتر ...
میخام ولی اصلا از پس هزینه برنمیام. پول کلاس و ورزش نمیده بهم. اصلا پول برای خودم نمیده. فقط خرج خونه. که اونم چیزی ازش نمی مونه. بخاطر دخترم به جدایی فکر نمیکنم چون اصلا با شرایط من جور نیست
کار من از درد ودل گذشته عزیزم. هیچکس زندگیش به بدی من نیست من فقط دارم تماشا میکنم و جای بقیه تاوان میدم ولی ی چیزی منو زنده نگه داشته (خدای ماهم بزرگه) 😢