2777
2789
کمی با خودت مهربون باش عزیزم ای کاش پیشم بودی و بغلت میکردم تو باارزشی زیبایی شاید این روزا نمی تونی ...

با وجود این همه آدم موفق درحالی که خودم هیچ آدم موفقی نیستم طوری که حتی از پس کنکور برنمیام آخه چطوری می‌تونم نسبت به خودم حس خوبی داشته باشم؟💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با وجود این همه آدم موفق درحالی که خودم هیچ آدم موفقی نیستم طوری که حتی از پس کنکور برنمیام آخه چطور ...

به فکر سلامت روانت باش

اصن تو همین امسال کنکور قبول شی وقتی روانتو داغون کرده باشی چطوری میخوایی بقیه راهو ادامه بدی 

کمی با کودک درونت مهربون تر رفتار کن 

تحقیرش نکن 

توسرش نزن 

نکات مثبتش بهش یادآوری کن

وقتی به صلح درونی برسی 

تمرکز و بازدهیت بالا میره 

پیراپزشکی😭

ریسک بدتر شدنت زیاده

چون کاملا با تصوراتت فرق داره

بنظرم امسالو بیخیال شو 

سعی کن فقط امسالو زندگی کنی کارایی دوست داری رو بکن

سال بعد راجع بهش تصمیم بگیر

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

عزیزم خیلی سخت نگیر به خودت مگه چقدر زندگی میکنی که چند سالشو به کنکور که انقد ناعادلانه س هدر بدی؟ من خودم عاشق فیزیوتراپی بودم و کنکور دادم روزی ام ۱۲ ساعت درس میخوندم و فقط در طول هفته جمعه بعد ساعت ۶ بعد از ظهر استراحت میکردم ولی خب فیزیو نیاوردم با اینکه رتبه خوبی داشتم. به جاش رفتم یه رشته دیگه.

تو هر رشته ای بخونی تو اون رشته تلاش کنی بهترین باشی صد در صد بهترین موقعیت های شغلی نصیبت میشه. عمرتو پای کنکور هدر نده حالا ۱۴۰۴ کنکور میخوای بده ولی دیگه تمام تلاشتو کن آخرین کنکورت باشه، اگرم رشته ای که خواستی قبول نشدی فدای سرت، تحقیق کن بین رشته ها ببین هرکدوم به علاقه هات نزدیکه برو و تمام تلاشتو کن توش بهترین باشی مطمئن باش موفق میشی

🎀Hello Kitty fan🌚 - I'm just a princess 

سلام دوست عزیز منم مثل تو امسال کنکور دادم رشته ام انسانی بود ولی با رتبه ۱۹۹۴ منطقه ۱ چیزی که میخوا ...

آجی با تمام وجودم درکت میکنم و بهت افتخار می‌کنم که این مسیر سخت رو پشت گذاشتی امیدوارم درنهایت به هرچیزی که می‌خوای برسی💘💔

آبجی بیخیال

باشه ولی من از تیپ دخترایی مثل تو لذت میبرم اینکه آرایش نمیکنن لباس های بزرگ میپوشن و کلاه میزارن اون جوری که خودشون میخان رندگی میکنن و به دنبال اهداف بزرگن 

باشه ولی من از تیپ دخترایی مثل تو لذت میبرم اینکه آرایش نمیکنن لباس های بزرگ میپوشن و کلاه میزارن او ...

آجی من خودم به خاطر استایلی که دارم افسردگی گرفتم تنها کاری که توی این چند سال برای خودم کردم اون هم به اصرار مادرم پیرسینگ گوش بوده و ژلیش که ژلیش هم برای این بود که مدام ناخنام رو میخوردم درکل خیلی زشتم از چیه این استایل خوشت میاد وقتی ندیدیم😭