2777
2789
من اولین بار هست که میگملحن حرف زدنتون حتی کلماتی که به کار میبرید دقیقا عین همه فک کنم ره ...

هعی آبجی بیخیال من دارم توی بدبختی دست و پا میزنم دغدغه شما چیه بیخیال گل هرکی هستم چی به شما‌ میرسا آدم عصبی میکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لینک نمیاد برو اینستا بزن آکادمی سرلک 

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

اینه آجی؟

آره عزیزم این طرف معرکه س برو خاطره قبولیشو ببین لینک تلگرامشم هست برو عضو شو

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

آجی قربونت بشم مدیونتم😭💔الان میرم

مدیون خودت باش که بعدا حسرت نخوری برو حتما کانال و ببین کلیپاشو نگاه کن❤️

چون شما به خودت تکون نمیدی برا تغییر دلیل بر این نمیشه که تغییر وجود نداره،عین لاشه گوشت یه گوشه بیف ...

تو مو میبینی من پیچ مو

گل آدما همونی هست که از اول بوده بیخود به خودت دلداری نده واقعیت رو بپذیر

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
تو مو میبینی من پیچ موگل آدما همونی هست که از اول بوده بیخود به خودت دلداری نده واقعیت رو بپذیر

گل تو بی عرضه و بی تحرکه بشین زندگی آدمای موفق رو ببین تجربه شه واست اینجوری فسیل میشی هرچند اینا بهونه ی برا حرکت نکردنت و درجا زدن و تنبلیت😉

گل تو بی عرضه و بی تحرکه بشین زندگی آدمای موفق رو ببین تجربه شه واست اینجوری فسیل میشی هرچند اینا به ...

عزیز تو چرا به من حمله میکنی من کارهام و کردم و الانم دارم میکنم و موفقیت هام رو کسب کردم و دارم ارتقا اما در زمینه که استعدا داشتم و همه علاقه و چیزی که برام مناسب بود و جریان عادی زندگیم رو پی گرفتم نه اینکه در حسرت یه آرزوی نشدنی باقی جنبه های زندگیم رو هدر بدم حالا اگه خواستی برات توضیح هم میدم تو سعی کن حرف من رو درک کنی اینکه 8 سال زندگی این خانم پشت کنکور بگذره باعث شده باقی زوایایی زندگیش هدر بره و حالا پزشکی هم اورد چه فایده مگه چه آش دهن سوزی هست متاسفانه تو کشور ما برای پزشکی خوندن تبدیل به یک سندروم و بیماری روانی شده. 

شما هم لطفا یه مقدار مودبانه تر صحبت کنم خواهش میکنم خوب نیست اینقدر خشن و پرخاشگر باشی

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی