سلام دوست عزیز
منم مثل تو امسال کنکور دادم رشته ام انسانی بود ولی با رتبه ۱۹۹۴ منطقه ۱ چیزی که میخواستم نرسیدم با این وجود رفتم یک دانشگاه آزاد مدیریت بازرگانی
منم امسال خیلی تلاش کردم حقم رو بگیرم در هر حالتی درس میخوندم
سرکار میرفتم بعد با حال داغون و اعصاب نابود میرفتم تاریخ و جغرافیا انسانی میخوندم برای روز بعد کارم هم چون سال اول بودم خیلی سخت گذشت
تو سرکارم تو آبدارخونه درس میخوندم
خواهرم ساله ام بعد از عید مریض شد حالش خیلی بد بود یک هفته بیمارستان مفید بستری بود ولی اون یک هفته هم درس خوندم
میدونی دقیقا وضعم مثل خودت بود فقط سنم ۱۸ هست سال اول الان که به همه اون زمان ها نگاه میکنم و میبینم که این همه تلاش کردم ولی آخرم نصیبم این شد دلم میگیره یاد همه اون لحظه های سخت میفتم بغض گلوم رو میگیره
من آنقدر بیرون نمیرفتم تقریبا مکان های مختلف تو شهر خودم که خیلی بزرگ رو نیست رو یادم رفته بود
خلاصه که این ها رو نگفتم که بهت ثابت کنم من خوبم خواستم بهت بگم که ما فقط یک بار تو این دنیا زندگی میکنیم و هیچ فرصت دیگه ای نداریم و زندگی و عزت نفس و حال خوبمون خیلی با ارزشه پس این که تا این سن برای هدفت جنگیدی خدا قوت ادامه بده و حقت بگیر
وقتی حقت رو بگیری و شب راحت بخوابی تا آخر دنیا وقت داری به همه کارهایی که میخوای برسی
خود من با این که حقم رو نتونستم بگیرم ولی تا زمانی که به چیزی که میخوام نرسم متوقف نمیشم کارشناسی نشد ارشد زیر ۱۰ میگیرم میرم دانشگاه تهران اقتصاد میخونم چون حقمه
امیدوارم تو هم به حقت برسی