2777
2789

هروقت یاد گرفتی ب خودت احترام بزاری و خودت و لایق بهترینا بدونی قبول میشی موفق هم باشی با این دبد و زاویه ب خودت ب هیچ جا نمیرسی متوجهی؟

لطفا لطفا لطفا لایک نکنید ممنونم💙
عزیزم مشکل از روحیت هستهمین دخترایی ک میگی اگه روحیشون خوب نبود چه بسا به خودکشی میرسیدنخودتو باختیچ ...

آجی من اگه تو رشته ای که دوست دارم تحصیل نکنم پلن دیگه ای برای زندگی ندارم توی این شرایط اکسیژن و دارم حروم میکنم چه برسه مثل بقیه دختر ها زندگی کنم😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوست عزیز 

منم مثل تو امسال کنکور دادم رشته ام انسانی بود ولی با رتبه ۱۹۹۴ منطقه ۱ چیزی که میخواستم نرسیدم با این وجود رفتم یک دانشگاه آزاد مدیریت بازرگانی 

منم امسال خیلی تلاش کردم حقم رو بگیرم در هر حالتی درس میخوندم 

سرکار میرفتم بعد با حال داغون و اعصاب نابود میرفتم تاریخ و جغرافیا انسانی میخوندم برای روز بعد کارم هم چون سال اول بودم خیلی سخت گذشت 

تو سرکارم تو آبدارخونه درس میخوندم

خواهرم  ساله ام بعد از عید مریض شد حالش خیلی بد بود یک هفته بیمارستان مفید بستری بود ولی اون یک هفته هم درس خوندم

میدونی دقیقا وضعم مثل خودت بود فقط سنم ۱۸ هست سال اول الان که به همه اون زمان ها نگاه میکنم و میبینم که این همه تلاش کردم ولی آخرم نصیبم این شد دلم میگیره یاد همه اون لحظه های سخت میفتم بغض گلوم رو میگیره

من آنقدر بیرون نمی‌رفتم تقریبا مکان های مختلف تو شهر خودم که خیلی بزرگ رو نیست رو یادم رفته بود 

خلاصه که این ها رو نگفتم که بهت ثابت کنم من خوبم خواستم بهت بگم که ما فقط یک بار تو این دنیا زندگی می‌کنیم و هیچ فرصت دیگه ای نداریم و زندگی و عزت نفس و حال خوبمون خیلی با ارزشه پس این که تا این سن برای هدفت جنگیدی خدا قوت ادامه بده و حقت بگیر 

وقتی حقت رو بگیری و شب راحت بخوابی تا آخر دنیا وقت داری به همه کارهایی که میخوای برسی 

خود من با این که حقم رو نتونستم بگیرم ولی تا زمانی که به چیزی که میخوام نرسم متوقف نمیشم کارشناسی نشد ارشد زیر ۱۰ میگیرم میرم دانشگاه تهران اقتصاد میخونم چون حقمه

امیدوارم تو هم به حقت برسی

آجی من اگه تو رشته ای که دوست دارم تحصیل نکنم پلن دیگه ای برای زندگی ندارم توی این شرایط اکسیژن و دا ...

هدفت چیه؟

پزشکی؟

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

هروقت یاد گرفتی ب خودت احترام بزاری و خودت و لایق بهترینا بدونی قبول میشی موفق هم باشی با این دبد و ...

آخه الان چه ویژگی مثبتی درون خودم دارم که می‌گید به خودت فحش نده؟

هیچکس نمی‌فهمه و درک نمیکنه من چی میگم😔

الکی سخت نگیر

توام آرایش کن روتین خودت رو داشته باش ، حداقل زندگی کردی اگه آخرش به چیزی که میخوای نرسی

ولی می‌دونم تو می‌رسی به اونی که میخوای 

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𝐻𝑒𝓁𝑒𝓃𝒶 𝒾𝓈 𝓁𝑜𝒶𝒹𝒾𝓃𝑔•••❤️ دختر قشنگم هلنا من و بابایی و داداشی بیصبرانه منتظر اومدنت هستیم❤️ پسرم فرزند ارشدم تاج سرم آریان😘❤️ دوسداشتم اسم بچه هام متفاوت باشه خرده نگیرین بهم😂بالاخره دختری گفتن پسری گفتن 🤪.کاربر دلبرمومشکی۲هستم🌸 برام دعا کنید از پس اینهمه سختی بر بیام 💗🙏🏻زندگیم=همسرم❤️•••خدایا شکرت💗

منم دانشگاه نرفتم شغلم ندارم.... ولی اینقدر به خودم سخت نمی گیرم.... هیچ خری هم نیستیم نباید زندگی کنم؟ 😑😐🙄

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

آبجی تو هم خجالت میکشی بری سالن مطالعه؟

نه خیر 

منظورم خودت بود که دقیقا همینای که میگی هستی فقط یه آدم داغون مشکل دار 7-8 سال پشت کنکور میمونه و نمیره دنبال زندگیش به جای سالن مطالعه برو خودت رو درمان کن موندی پشت کنکور که چی؟ پزشک بشی؟ زهی خیال باطل 

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

جات نیستم نمیتونم قضاوتت کنم ولی من خودم سال کنکورم خیلی واسم سخت بوده حتما شما از من سختی بیشتر کشیدی ولی خب تا کی 

تا کی میخوای سختی بکشی یا باید دست بکشی یا باید اونقدر تلاش کنی به هدفت برسی چرا به خودت توهین میکنی میدونی چقدر آدم شاید از تو بدتر شرایطشون ولی این حرفا رو به خودشون نمیزنن من دانشجوی پزشکی ۳۰ ساله هم دیدم پس اونقدر هم فکر میکنی دیر نیس یه پیج اینستا دیدم دختر بعد چندبار کنکور دادن و سختی کشیدن ۲۷ سالگی پزشکی قبول میشه لطفا با خودت مهربون باش که دنیا و آدماش به اندازه کافی قرار باهات نامهربونی کنن 

آخه الان چه ویژگی مثبتی درون خودم دارم که می‌گید به خودت فحش نده؟هیچکس نمی‌فهمه و درک نمیکنه من چی م ...

دوست عزیز تو کنکور از امکانات داشتن ذهنیت برنده داشتن خیلی مهم تره

وقتی ذهنیتت این باشه که تو قراره به هدفت برسی این ذهنیت اعمالت رو در این راستا مرتب میکنه 

منم ی مدت میرفتم آموزشگاه

کسایی میومدن اونجا ک مهماندار هواپیما بودن 

حسابدار بانک بودن کارمند بهترین اداره ها بودن و..... حدودا ۲۰نفر بودیم 

تباه ترین شون من بودم 

چ تو تیپ و استایل و قیافه 

چ تو خرید وسایل مربوط به کلاسمون (اونا مارک خوب میخریدن

بهترین پارچه هارو میخریدن ولی من دنبال ارزون ترین شون بودم )

اولش خیلی ناراحت بودم ولی بعدش با خودم فکر کردم چ کاری از دستم بر میاد ب جز حرص و ناراحتی ؟

سعی کن با خودت کنار بیای

کمی با خودت مهربون باش عزیزم 

ای کاش پیشم بودی و بغلت میکردم 

تو باارزشی 

زیبایی 

شاید این روزا نمی تونی به خودت برسی ولی درونت زیباست

مقیاس اندازه گیری ادما رتبه و شغلشون نیست

رتبه تو تعیین نمیکنه ک تو انسان خوب یا بدی هستی 

خودت رو دوست داشته باش 

همینکه داری تلاش میکنی و ادامه میدی مهمه 

امیدوارم بهترینا سهم دلت بشه 

الکی سخت نگیرتوام آرایش کن روتین خودت رو داشته باش ، حداقل زندگی کردی اگه آخرش به چیزی که میخوای نرس ...

آرایش؟ من حتی بلد نیستم از کرم پودر استفاده کنم

از کجا مطمئنی که می‌رسم؟😭