2777
2789
اشکال نداره حالا بخون امسال قبول شی بعد همه کار میکنی یه امسالم بیخیال تیپ و استایل شو رشتت چیه؟؟

آجی میخوام برم سالن مطالعه یک بار رفتم همه خوشگل بعد من شبیه پسرا خیلی خجالت کشیدم واقعا اونا چطوری انقدر خوشگلن و کنکوری هم هستن😭

مرسی که گند زدی توی حالم:)

خواهش میکنم قابل نداشت

من گند زدم به حالت و تو گند زدی به زندگیت

البته برای اینکه تو رو به خودت بیارن بیشتر از این ها لازمه 

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آجی زباله ام دیگه تو هم بگو

خودت این زباله رو ساختی 

مگه ما که پزشک نشدیم زندگی نکردیم و خوشبخت نشدیم؟ 

پشت کنکور نهایت یه بار بعدش ادامه زندگی 

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
آجی چطوری راضی شدی بری رشته ی دیگه؟😭

خودم خیلی برام سخت بود رشته ای غیر از فیزیو برم و با اینکه امید داشتم صد در صد فیزیو میارم ولی نیووردم، اولش درباره کنکور سال بعد فکر کردم که واقعا می ارزه من یکسال زندگیمو بذارم پای چیزی که کل زندگیم تلاش کردم ازش خلاص شم؟ با خودم فکر کردم اگه کنکور چیز عادلانه ای بود شاید پشت میموندم ولی از جایی که اگه سال بعد میخواستم کنکور بدم باید هم ۲ تا کنکور بدم هم پایه یازدهم دوازدهم امتحان بدم واقعا ارزش نداره، تازه چه تضمینی هست من همین رتبه ی خوبی که ۱۴۰۳ آوردم رو سال ۱۴۰۴ هم بیارم؟ به سختیش نمی ارزه اصلا وقتی هرسال کنکور داره به صورت ناعادلانه ای تغییراتی توش ایجاد میشه و سخت میشه. برا همین گفتم برم یه رشته دیگه که بتونم سه سال و نیمه دوره کارشناسیشو تموم کنم و ارشد بخونم که سریع بتونم وارد بازار کار بشم

🎀Hello Kitty fan🌚 - I'm just a princess 

تازه ۷۰ درصد کسایی که امسال رشته های تاپ آوردن سهمیه ای بودن، به نظرت با وجود سهمیه ایا برای مایی که سهمیه نداریم چقد جا قراره بمونه؟ من کل تلاشمو کردم سال کنکورم ولی دیدم وقتی چیزی که میخواستم نشد یک هفته فقط گریه کردم تو اتاقم ولی رشته های دیگه رو تحقیق کردم نظرم عوض شد و فهمیدم ۲ سال تو مغز خودم اون یه رشته رو بزرگ کرده بودم که یا فیزیو یا هیچی در صورتی که خیلی رشته های دیگه ام هستن که از لحاظ درآمدی و موقعیت شغلی با فیزیو برابری میکنن یا حتی از اون بهترن

🎀Hello Kitty fan🌚 - I'm just a princess 

نه خیر منظورم خودت بود که دقیقا همینای که میگی هستی فقط یه آدم داغون مشکل دار 7-8 سال پشت کنکور میمو ...

چرا زهی خیال باطل؟؟

25سالگی اصلا سن زیادی نیست برا رسیدن به علاقه ش،طرف 7 8 سال میمونه و برا هدفش میجنگه این فقط خودشو باخته و از طرفی اون تلاش لازم رو نداشته،پزشکی بره که چی بشه؟خودت باید خنده ت بیاد از این حرفت 

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

چرا زهی خیال باطل؟؟25سالگی اصلا سن زیادی نیست برا رسیدن به علاقه ش،طرف 7 8 سال میمونه و برا هدفش میج ...

تلاش.....

این یه افسانه هست این آدمش نیست 

تلاش.....این یه افسانه هست این آدمش نیست

تلاش افسانه نیست این دختر بشدت اعتمادبنفس پایینی داره و یه گوشه میشینه به نشدن ها فک میکنه با یه تغییر و تکون درست حسابی میتونه خودشو نجات بده

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

آرایش؟ من حتی بلد نیستم از کرم پودر استفاده کنماز کجا مطمئنی که می‌رسم؟😭

همه از اول بلد نبودن ، یاد گرفتن 

توام یاد بگیر

خودت رو دوست داشته باشی و در کنارش تلاش کنی برای هدفت بالاخره میرسی

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𝐻𝑒𝓁𝑒𝓃𝒶 𝒾𝓈 𝓁𝑜𝒶𝒹𝒾𝓃𝑔•••❤️ دختر قشنگم هلنا من و بابایی و داداشی بیصبرانه منتظر اومدنت هستیم❤️ پسرم فرزند ارشدم تاج سرم آریان😘❤️ دوسداشتم اسم بچه هام متفاوت باشه خرده نگیرین بهم😂بالاخره دختری گفتن پسری گفتن 🤪.کاربر دلبرمومشکی۲هستم🌸 برام دعا کنید از پس اینهمه سختی بر بیام 💗🙏🏻زندگیم=همسرم❤️•••خدایا شکرت💗

چرا زهی خیال باطل؟؟25سالگی اصلا سن زیادی نیست برا رسیدن به علاقه ش،طرف 7 8 سال میمونه و برا هدفش میج ...

آبجی راست می‌گه از یک تیکه گو*ه چه انتظار دیگه ای میره مگه🙂😔💔

همه از اول بلد نبودن ، یاد گرفتن توام یاد بگیرخودت رو دوست داشته باشی و در کنارش تلاش کنی برای هدفت ...

آجی من خیلی زشتم نمی‌دونم اینجا چطوری عکس بفرستم که نمونه وگرنه بهت ثابت میکردم

آرایش همون بهتر بلد نیستم میمون چه به آرایش