با ۲۵ سال سن توی کنکور هیچ خری نشدم از وقتی یادمه خانواده ام برام امکانات فراهم کردن ولی هنوز هیچ گو*هی نشدم😭 از وقتی یادمه دارم برای کنکور درس میخونم ولی هنوز با زباله ی سر کوچه هیچ تفاوتی ندارم:) از وقتی یادمه شبیه دختر های دیگه زندگی نکردم همیشه موهام و تا جایی که میتونستم کوتاه کردم که جایی نرم درس بخونم هنوز یک دونه لوازم آرایشی ندارم چون وقتی هنوز خری نیستم چرا اینکار ها رو کنم😔 کتابخونه میرفتم شلوغ بود ولی همه داغون و تباه بودن خجالت نمیکشیدم الان میخوام برم سالن مطالعه همه خوشگلن خیلی خجالت میکشم برم تو خونه هم که نمیتونم💔 شبیه آشغال جمع کن های ۱۲ به بعد شبم💔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خودم خیلی برام سخت بود رشته ای غیر از فیزیو برم و با اینکه امید داشتم صد در صد فیزیو میارم ولی نیووردم، اولش درباره کنکور سال بعد فکر کردم که واقعا می ارزه من یکسال زندگیمو بذارم پای چیزی که کل زندگیم تلاش کردم ازش خلاص شم؟ با خودم فکر کردم اگه کنکور چیز عادلانه ای بود شاید پشت میموندم ولی از جایی که اگه سال بعد میخواستم کنکور بدم باید هم ۲ تا کنکور بدم هم پایه یازدهم دوازدهم امتحان بدم واقعا ارزش نداره، تازه چه تضمینی هست من همین رتبه ی خوبی که ۱۴۰۳ آوردم رو سال ۱۴۰۴ هم بیارم؟ به سختیش نمی ارزه اصلا وقتی هرسال کنکور داره به صورت ناعادلانه ای تغییراتی توش ایجاد میشه و سخت میشه. برا همین گفتم برم یه رشته دیگه که بتونم سه سال و نیمه دوره کارشناسیشو تموم کنم و ارشد بخونم که سریع بتونم وارد بازار کار بشم
تازه ۷۰ درصد کسایی که امسال رشته های تاپ آوردن سهمیه ای بودن، به نظرت با وجود سهمیه ایا برای مایی که سهمیه نداریم چقد جا قراره بمونه؟ من کل تلاشمو کردم سال کنکورم ولی دیدم وقتی چیزی که میخواستم نشد یک هفته فقط گریه کردم تو اتاقم ولی رشته های دیگه رو تحقیق کردم نظرم عوض شد و فهمیدم ۲ سال تو مغز خودم اون یه رشته رو بزرگ کرده بودم که یا فیزیو یا هیچی در صورتی که خیلی رشته های دیگه ام هستن که از لحاظ درآمدی و موقعیت شغلی با فیزیو برابری میکنن یا حتی از اون بهترن
نه خیر منظورم خودت بود که دقیقا همینای که میگی هستی فقط یه آدم داغون مشکل دار 7-8 سال پشت کنکور میمو ...
چرا زهی خیال باطل؟؟
25سالگی اصلا سن زیادی نیست برا رسیدن به علاقه ش،طرف 7 8 سال میمونه و برا هدفش میجنگه این فقط خودشو باخته و از طرفی اون تلاش لازم رو نداشته،پزشکی بره که چی بشه؟خودت باید خنده ت بیاد از این حرفت
دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️
تلاش افسانه نیست این دختر بشدت اعتمادبنفس پایینی داره و یه گوشه میشینه به نشدن ها فک میکنه با یه تغییر و تکون درست حسابی میتونه خودشو نجات بده
دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️