2777
2789
دردم اینه بچه ندارم،چشم دوختم درگاه خدا بلکه یه معجزه بکنه برام

ان شاء الله بحق زینب کبری دامنت سبز بشه

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به اندازه موهای سرم مساله دارم ولی حل میشه ایشالله . 

چرا به غم ها فکر کنیم اصلا 

شادی هامون را بگیم بخندیم .

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت💔

نمتز شب برای حاجت روایی عالیه حداقل اگه شده ۲  یا یک رکعت وتر نیم ساعت یا ۴۰ دقیقه قبل از اذان بعدش استغفار و دعا خودم تو اوج ناامیدی تو همین سایت با  معجزه نماز شب آشنا شدم و کمتر از ۳ ماه حاجتم برآورده شد تاپیک آخرم توضیح دادم 

هفت ساله که لبم خندیده و قلبم زار زده

هفت ساله که شبا بالشم از اشک چشام خیسه

هفت ساله که توی تنهایی هام با بغض و گریه از خدا فقط یه چیز میخوام

هفت ساله که فقط یه آرزو دارم

هفت ساله که به هر دری زدیم اما نشد

هفت ساله که خونه ام سوت و کور و تاریکه

کاشکی میشد منم مادر میشدم.کاش بشه...کاش انتقال چهارمم مثبت شه.کاش خدا به دلم نظر کنه😭😭😭😭😭

ان شاء الله بحق زینب کبری دامنت سبز بشه

انشالله توام خونه داری شی،خدا هم مامانتو رحمت کنه💔

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲

هفت ساله که لبم خندیده و قلبم زار زدههفت ساله که شبا بالشم از اشک چشام خیسههفت ساله که توی تنهایی ها ...

انشالله 💔🖤😭

ما راه میرفتیم ، آرزو هامون می دویدن

انشالله توام خونه داری شی،خدا هم مامانتو رحمت کنه💔

ممنونم عزیزم 🙏🌹

خدا رفتگانتو بیامرزه 🤲

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

بزرگ ترین دردی که دارم و درمان نداره بی مادریه😭😭😔