2777
2789
این چه طرز فکریه واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه دل شما مهمههه؟؟؟ به آینده و زندگی فرد جدیدی که بدنیا میارید فکر ...

اتفاقا طرز فکر شما اشتباهه گفتم خونه نداریم مستاجریم نگفتم که تو خیابون چادر زدیم .مگه کسایی که خونه ندارن حق زندگی ندارن الان تقریبا نصف جوان ها که ازدواج کردن خونه از خودشون ندارن مستاجرن .دنیا که به آخر نمی‌رسه .یعنی هرکس خونه نداره مستاجره نباید بچه دار بشه

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
بچه آوردن اونممممم تو ایرانن تو این شرایط اقتصادی حتییی شوهرشونم یه کار خوب ندارن😐😐فردا پس فردا بچ ...

من گفتم شوهرم کار خوب نداره ؟واقعا متاسفم که قضاوت نا بجا میکنی .من گفتم تو مغازه برادرشوهرم کار می‌کنه نگفتم که کارگره

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه آوردن اونممممم تو ایرانن تو این شرایط اقتصادی حتییی شوهرشونم یه کار خوب ندارن😐😐فردا پس فردا بچ ...

اتفاقا اینا که شعار میدن وقتی شوهر میکنن دیدن دارن خودشون 

[QUOTE=359691257][QUOTE=359691166][QUOTE=359691020]من امروز حالم خوبه میتونم بغل تون کنم 😍😍😍😍[ ...

ای جان ممنون از تعریف تون ❤🙏😘

کتاب نیمه تاریک وجود را خوندین عزیزم؟

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

[QUOTE=359691962][QUOTE=359691257][QUOTE=359691166][QUOTE=359691020]من امروز حالم خوبه میتونم بغل تو ...

قربونت برم♥

نه نخوندم

ممنون ازت

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂