2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیشده عزیزم بگو باهم گریه کنیم😟

دلم راب بچه هام تنگ شده...😭

روزی هزار بار دارم میمیرم و‌ زنده میشم😭

😔

بمیرم براشون

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

[QUOTE=359691166][QUOTE=359691020]من امروز حالم خوبه میتونم بغل تون کنم 😍😍😍😍[/QUOTE]🥺منم بغل ...

اره ازت انرژی میگیرم

نمیشناسیم خب

خیلی کم حرف زدیم باهم

دختر قوی وعاقلی هستی وبا سیاست

یه کتاب بهم معرفی میکنی؟ 

من بی سیاستم بااینکه مشاور خوبیم برای بقیه

ولی بخودم ک میرسه بی عقلی میکنم

زود عصبی میشم

همه چی میدونم

میدونم کی وکجا باید چطور رفتارکرد اما تو لحظه گند میزنم😔ژندگیم همش کل کله

اخمه 

غروره

دلم میبخشه اما مغزم هی مرور میکنه  اتفاقات بد وحرفاوکنایه ها رو

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

تروخدا ای وسط دیگه نذاری یه بچه بیگناه به دنیا بیاد

دوتا بچه دارم .چرا نذارم بچه دار بشم مگه هرکی خونه نداره آدم نیست دل نداره

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
خدا رحمتشون کنههه🖤💔😭😭😭😭

ممنونم خدا رفتگان شمارو هم رحمت کنه

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

ولی یه چیزی بگم دوستان قبل از اینکه ناراحت بشید بهش فکر کنید....

خیلی ها تو این تاپیک گفتید بچه میخاید... و اینطور که من متوجه شدم میخاید از خودتون باشه نه به سرپرستی گرفتن .

من میگم بچه آوردن یعنی زندگی برای من نوعی اونقدری خوب بوده و بهم خوش گذشته که میخام تکرارش کنم در قالب آوردن یه موجود زنده دیگ از وجود خودم به این دنیا ...واقعا زندگی هاتون اینطوریه ؟ خوش بحالتون اگر هست 

اگر نیست بنظرم بچه به سرپرستی بگیرید . البته البته می‌دونم که خیلییییییی سخت گیری میکنن خیلییییی. ولی بازم بپرسید شاید قوانین عوض شده باشه یا هرچی 

دلم ی زندگی خوب میخواد یکی که بیاد و کنارم باشه همین

بهترینا نصیبت بشه

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

[QUOTE=359691257][QUOTE=359691166][QUOTE=359691020]من امروز حالم خوبه میتونم بغل تون کنم 😍😍😍😍[ ...

اینکه منم😐

[QUOTE=359691962][QUOTE=359691257][QUOTE=359691166][QUOTE=359691020]من امروز حالم خوبه میتونم بغل تو ...

بیا بغلم🙂💔

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

دوتا بچه دارم .چرا نذارم بچه دار بشم مگه هرکی خونه نداره آدم نیست دل نداره

این چه طرز فکریه واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

مگه دل شما مهمههه؟؟؟ به آینده و زندگی فرد جدیدی که بدنیا میارید فکر نکردید؟؟؟؟؟ 

وقتی بزرگ شدن فقط اه و نفرینتون میکنن :/ درآینده متوجه میشید  

این چه طرز فکریه واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه دل شما مهمههه؟؟؟ به آینده و زندگی فرد جدیدی که بدنیا میارید فکر ...

وای من چقدر مخالف بچه آوردنم ..حتی بگو یکی . 

بزرگترین ظلمه بهش اونم تو این دنیا ک همش شده جنگ .

اونم تو این مملکت ..مگ ما چه خوشی داشتیم ک یکی دیگ رو هم بدبخت کنیم کنار خودمون🤧

وای من چقدر مخالف بچه آوردنم ..حتی بگو یکی . بزرگترین ظلمه بهش اونم تو این دنیا ک همش شده جنگ .اونم ...

بچه آوردن اونممممم تو ایرانن تو این شرایط اقتصادی حتییی شوهرشونم یه کار خوب ندارن😐😐فردا پس فردا بچه هاشونم باید برن دنبال کارگری

دردم اینه بچه ندارم،چشم دوختم درگاه خدا بلکه یه معجزه بکنه برام

خدا از دلت آگاهه گلم

بسپار بخودش و شکرگزار باش... 

هیچ موقعه از خداوند زورکی هیچ چیزی رو نخواه.. 

حتما و حتما و صددرصد به شما حق میدم گلم.. 

ان شاءالله هر چه به مصلحتت باشه خداوند بهتون عنایت کنه😍🪴♥️

بچه آوردن اونممممم تو ایرانن تو این شرایط اقتصادی حتییی شوهرشونم یه کار خوب ندارن😐😐فردا پس فردا بچ ...

من به این کارا میگم جنایت .

گرچه الان همش شده تشویق فرزندآوری و کودک همسری و....

آخرشم نی نی سایت منو بن می‌کنه 😂 آخه حتی فکر میکنم هدف این سایتم همینه 

واقعا این کارا ظلمه ، جنایته . حتی بگم خودخواهیه 

من حاضرم تو‌ پیریم تنها باشم خودم برم خانه سالمندان اما به عصای دست و این مضخرفات فکر نکنم