2777
2789

همش به بحث گذشت

نماینده کلاس بهم تهمت زده که تو رو زمیم چیپس ریختی چون منم امروز از اونا برده بودم ولی من نریختم و اصلا امروز اون قسمت از کلاس نرفتم! گفتم خوبه نماینده شدی اینجوری فاز برداشتی رئیس جمهور میشدی چی بودی! بهش برخورده😐

یا بغل دستیم که هزار بار ازم تقلب گرفته سر امتحان سرشو میکنه تا ته تو ورقه بعد ازش خواستم یه نیم نمره برسونه برگشته میگه من وظیفه ندارم تقلب بدم میخواستی اونروز تقلب ندی (البته که دیگه قرار نیس هیچگونه منفعتی از من ببینه) 

سوار اتوبدس شدم خانومه که صندلی جلوییم بود پاشو گذاشت رو لبه صندلی ای که نشسته بودم با اون دامن بلند کثیفش که کای خاکی بود و به پام برخورد میکرد

برگشتم محترمانه گفتم پاتو بردار این یه وسیله نقلیه س همه ازش استفاده میکنن اول برداشت دوباره گذاشت پاشو! 

برگشتمم خونه هم مامانم سرم داد میزنه که اره زیاد غذا نخور😐😂

من ری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انرژی منفی دورت بوده

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
چجوری اخه

قبل بیرون. رفتن ایت الکرسی بخون و به خودت فوت کن کلا خوش شانس میشی

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️