2777
2789
عنوان

مامانا کمک میخوام بچه هام

107 بازدید | 12 پست

سلام مامانا دختر کوچیکم از پنجشنبه ویروس گرفته تب و سرفه از امروز دختر بزرگم از مدرسه اومد گفت بالا اورده و الان ناهار خورد حالت تهوع شدید داره ایا این همون ویروسه دختر کوچیکم هنوز خوب نشده دیشبم تب داشت میترسم میگم نکنه باز این یک ویروس دیگست؟؟؟؟؟؟

مادر بودن🧑‍🍼 و خانم خونه دار🧑 بودن تنهاشغلیه که نه تعطیلی داره و نه مرخصی و نه حقوق💖 

عزیزم

منم دوتا بچه هام گرفتن

اولی بالامیاورد بردم دکتر

دومی فقط تب بود نبردم

هنوزم خوب خوب نشده سرفه میکنه یک هفته است 

ویروس واگیر داره دیگه

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همونه عزیزم یکیشون سبک گرفته یکیشون سنگین

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
عزیزممنم دوتا بچه هام گرفتناولی بالامیاورد بردم دکتردومی فقط تب بود نبردمهنوزم خوب خوب نشده سرفه میک ...

من ترسیدم میگم نکنه باز این یک ویروس دیگست دختر بزرگم گرفته کوچیکه هنوز خوب نشده 

مادر بودن🧑‍🍼 و خانم خونه دار🧑 بودن تنهاشغلیه که نه تعطیلی داره و نه مرخصی و نه حقوق💖 
من ترسیدم میگم نکنه باز این یک ویروس دیگست دختر بزرگم گرفته کوچیکه هنوز خوب نشده

میگیرن بچه ها توی یک خانواده 

بازم اگه حالش خوب نیست و بالا میاره حتما ببر دکتر

مایعات هم زیاد بده اب بدنش کم نشه

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

میگیرن بچه ها توی یک خانواده بازم اگه حالش خوب نیست و بالا میاره حتما ببر دکترمایعات هم زیاد بده اب ...

اره میبرمش اما واسه کوچیکم ترسیدم گفتم نکنه باز یک ویروسه این بچم پنج سالشه دوباره بگیره طفلی چند شبه تب داره

اره میبرمش اما واسه کوچیکم ترسیدم گفتم نکنه باز یک ویروسه این بچم پنج سالشه دوباره بگیره طفلی چند شب ...

تبشم زیاده

من اولی 4 شب تب کرد دومی 3 شب

تبشم زیادهمن اولی 4 شب تب کرد دومی 3 شب

شمام مثل بچه های من بودن متفاوت؟؟؟؟