2777
2789

سلام. صبح بخیر

ما توی یه آپارتمان شش طبقه زندگی میکنیم و ط دوم. تابستون امسال ط ۶ خونه‌شو بازسازی کرد و دیواری رو که لوله بخاری از داخلش رد میشد کلاً برداشت. همون موقع شوهرم رفت سرکشی کرد که ببینه لوله بخاری رو چیکار کرده و گفته بود که زانویی زده و همه‌ی لوله ها رو از داخل دیوار رد کرده. حالا که ما بخاری گذاشتیم  دیدیم که مکش لوله مشکل پیدا کرده و لوله بخاری سرده سرده. چند بار هم شوهرم بهشون اعلام کرده که همچین مشکلی هست اما هر دفعه یه بهونه‌ای آوردند. حالا به نظر شما ما چیکار میتونیم بکنیم؟ در اصل میخواستم راه‌حل قانونی‌ش رو بدونم که چیه چون این چیزی که من دیدم با حرف زدن و مدارا زیر بار نمیره😢😢😢😢

بگذار بگذرد روزهایی که روز ما نیستند. «آهای روزگار٬ روز ما هم میرسد....»
بخاری رو روشن نکنین دور از جون خفه میشین.

روشن نمیکنیم ولی تا کی آخه. هوا رو به سردی میره و باید یه کاری کرد. دنبال راه‌حل قانونی میگردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس بقی طبقاها هم باید مشکل پیداکرده باشن؟؟؟؟درسته؟

مگه داریم؟

چه بی وجدان و خودپسند

خدایا رضایم به رضای توخودت کاری کن که میدونی به صلاحمه و عزیزانم خوش حال میشن. 

عزیزم شما میتونین شکایت کین

همسرتون بره شورای حل اختلاف محلتون و موضوع رو توضیح بده اونجا راهنماییش میکنن. نمیدونم دقیقا چه ماده ایی از قاون هست که میگه اگر فضای داخلی اپارتمان با دستکاری و تعمیر (مثل کار همسایه شما) بزرگتر یا کوچکتر بشه . صاحبخانه باید طبق اون ماده یه پول زیادی بده تا این کار خلاف رو قانونی کنه

اگر همسایتون تن نداد به درست کردن از همین طریق اقدام کنید

مخصوصا که این مدل تغییری که ایشون دادن در مشاعات بوده . محل لوله بخاری جز مشاعات ساختان هست و مشاعات ساختمان مثل حیاط- راه پله- پشت بام و... مال تمامی اهالی ساختمانه و همه باید نظر بدن و تصمیم مشارکتی باشه

خدایا شکرت!دوست داشتین یه صلوات برا مامان شدن همه منتظرهابفرستین و یه صلواتم برای سالم بدنیا اومدن نی نی تو دلم
پس بقی طبقاها هم باید مشکل پیداکرده باشن؟؟؟؟درسته؟ مگه داریم؟ چه بی وجدان و خودپسند

ط اول و چهارم هم بازسازی کردند و اونا مشکلی ندارند. منتهی اونا ده سال پیش انجام دادند. ط چهار که انجام داد اونم همین کار رو کرده با لوله بخاری ولی تو این ده سال ما هم مشکلی نداشتیم. ط پنجمی یه پیرزن تنهاست بدبخت رو رفته براش از یه جای ناجور دیوار خونه‌اش  رو سراخ کرده به عنوان دودکش بخاری که باز هم نمیدونم اون درست عمل میکنه یا نه ولی به ما میگه مشکل شما به من ربطی نداره به ط ۴ بگید. 

عزیزم شما میتونین شکایت کین همسرتون بره شورای حل اختلاف محلتون و موضوع رو توضیح بده اونجا راهنماییش ...

ممنون از راهنماییتون. امیدوارم روند کار اینقدر پیچیده نشه که شوهرم از شکایت منصرف بشه. به نظر شما خیلی دوندگی داره؟

ممنون از راهنماییتون. امیدوارم روند کار اینقدر پیچیده نشه که شوهرم از شکایت منصرف بشه. به نظر شما خی ...

دوندگی داشته باشه بهترازاینه که خدای نکرده خفه بشین یا آتش سوزی بشه.حتما پیگیری کن.چقدر بی ملاحظه و خودخواه.کوتاه نیایید.حرف عممر و سلامتیتونه.فردا شما خفه بشین همه میگن اشتباه خودشونه که پیگیر نشدن

[QUOTE=48231748]ب بقیه هم خبر بدین ی وقت بخاری روشن نکنن چیزیشون بشه[/QUOTE

]اون موقع هیچ کس به این قضیه دقت نکرده بود همه درگیر مزاحمت‌هایی بودند که موقع بنّایی ایجاد کرده. اگه ما حواسمون نبود اون از خدا بی‌خبر همه رو به کشتن میداد

ممنون از راهنماییتون. امیدوارم روند کار اینقدر پیچیده نشه که شوهرم از شکایت منصرف بشه. به نظر شما خی ...

کلا دادگاه و پاسگاه دوندگیش زیاده اما خوب بره  توضیح بده هوای سرد و بچه داریم و... شاید رسیدگی رو جلوتر بندازن

ولی واقعا همسایتون چه بی وجدان بوده

ما خودمون خونه جدید که رفتیم کنج حال یه شومینه بزرگ داشتیم که خیلی بی ریخت بود به همسرم گفتم برش داریم خلاصه از روی نابلدی استاکار  اوردیم و گفتیم برش داره وقتی خراب کردن متوجه شدیم لوله شومینه های همسایه های پایینی هم از اینجا داره رد میشه و به هیچ عنوان اجازه فکر کردن به اینکه لوله ها رو یکی کنیم و.... به خودمون ندادیم با اینکه کلی هم هزینه کرده بودیم سرش!!

یعنی دستش نزدیم و دوباره همونجا رو دیوار گرفتیم تازه یکمی قناس و زشت هم شد ولی واقعا بنظر من دزدی بالارفتن از دیوار مردم نیست اینکارا هم نوعی دزدیه!!!

خدایا شکرت!دوست داشتین یه صلوات برا مامان شدن همه منتظرهابفرستین و یه صلواتم برای سالم بدنیا اومدن نی نی تو دلم

میدونم تو قانون شهر سازی هست که نباید تغییر فرم ساختمان موجب ضرر و زیان به همسایه ها بشه

میتونی شکایت کنید

البته قبلش همه شرایط رو بررسی کنید 

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .