2777
2789

زنگ زدم بهش واسه فردا شب دعوتش کنم

گفت من غذا درست میکنم شما بیاین اینجا من فکر کردم تعارف میکنه خیلی اصرار کردم بهش دیدیم هیچ جوره قبول نمیکنه گفتم مامان طوری شده؟

گفت بخاطر اینکه سگ نجسه نمیتونه بیاد خونمون

منم خودمو ناراحت نشون دادم ولی ته دلم ذوق کردم بهترررر نمی دونستم غذارو چیکار کنم 

کاش از شیش ماه پیش سگ میگرفتم🦦

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب بعضی ها سگ دوست ندارن 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

درمورد مادرشوهرت نظری ندارم😂ولی منم کلا دوس ندارم خونه ی کسی که سگ داره برم

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

منم اگه سگ داخل خونه نگهداری بشه نمیتونم برم نه که بگم نجسه نه ولی چون موهاشون ریزش داره همه‌جا پر مو میشه و من تنها چیزی که شاید ازش چندشم بشه موهست

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍