2777
2789
عنوان

بچه جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1508 بازدید | 65 پست
کاش از اون ساختمون برید

کجا بریم تواین زمونه از خونه ۲۰۰متری کجا برم همسرم اصلا قبول نمیکه ما تازه کابینت زدم برم او پسره بیاد برینه ب کابینت هااا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والامیترسم بزنمش یهو میاد دریخچال باز میکنه

رودادی بهش بخدا بی محلی کن پرو فضول

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
اون خودش میدونه اون میگه برو خونه مامانت

اشتباه میکنه تو جرا باید موضعت رو خالی کنی ، اونطوری که گفت بگو مگه تو عرضه نداری یه چیزی به اینا بگی از آرامش خانواده ات محافظت کنی 

ببین منم عین تو خجالتی ام شایدم منم از جاری مادرشوهر میترسم ولی اگه پای بچه خود ادم در میون باشه البته فعلا بچه ندارم ، خجالت رو باید بذاری کنار ، بزن در سلیطگی به همه فامیل بگو‌جاری دست از سرم بر نمیداره دو دقیقه بچه ام میخواد بخوابه‌منم که از شب تا صبح بیدار بودم یه ذره میخوام استراحت کنم میان زنگ و درو میزنن مدام نمی‌ذارن یه دقیقه استراحت کنیم ، بگو آسایشو ازم گرفتن چاره نذاشتن برام به هر کی تو فامیل شوهرت دیدی بگو با آب و تاب هم بگو میرن بهش میگن آبروش میره هم‌مادرشوهرت هم جاریت خودشو جمع میکنه ، اگه دیدی بچه شون رو جمع نمیکنن به قول کاربرا یکی بزن تو دهنش بگو بچتون رو جمع کنید ، اصلا نترس اگه بترسی هرکاری سرت در میارن

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
کجا بریم تواین زمونه از خونه ۲۰۰متری کجا برم همسرم اصلا قبول نمیکه ما تازه کابینت زدم برم او پسره بی ...

ای بابا

ی دلخوری درست کنن دیگ نیاد

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

هشت سال ک خیلی بزرگه بچه الان میره مدرسه بچه دوسه ساله نیس ک بیاد روسریتو بکشه و.. چطور ننش هیچی بهش ...

والا راس میگم میاد میگه زن عمو بابام داداش توعه بابابزرگ باباعه توعه روسریتو بزار زمین منم میگم میدونم یهو میاد میکشه سر همین موضوع همسرم با داداش بحسش شد 

من باشم خیلی مودبانه تو چشماش زل میزنم میگم بچتو جمع کنمن مسئول نگهداری بچه شما نیستماتفاقیم برای بچ ...

بابا اینا زبون آدم حالیشون نیست ، اسی هم بی زبون و خجالتیه البته خودمم خجالتیم ولی دیگه آدمای به این بی‌فرهنگی دورم نیستن، بچه جاریم میاد درو باز نمیکنم شوهرم اومدنی میاد اونم میگه برو خونتون 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اشتباه میکنه تو جرا باید موضعت رو خالی کنی ، اونطوری که گفت بگو مگه تو عرضه نداری یه چیزی به اینا بگ ...

شوهربدبختم خیلی ب داداش گفته جلو خودمم خیلی گفته کو گوش شنوا از گوش میشنون از اون گوش میدن بیرون بابام مخالف ازدواجم بود وقتی میخام اعتراض کنم میگه اتنخاب خودتت بوده بعش میبینه ناراحتم میگه دخترم ناراحت نباش بزرگ میشه دیگ کاراشو تکرار نمیکنه

شوهربدبختم خیلی ب داداش گفته جلو خودمم خیلی گفته کو گوش شنوا از گوش میشنون از اون گوش میدن بیرون باب ...

پس کم کم به شوهرت یاد بده یه چیزایی بگو شوهرت عصبانی بشه وقتی بچه اومد یکی بزنه درگوشش یه دعوای اساسی راه میفته ولی عوضش یه عمر راحت میشی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس کم کم به شوهرت یاد بده یه چیزایی بگو شوهرت عصبانی بشه وقتی بچه اومد یکی بزنه درگوشش یه دعوای اساس ...

با مادرشوهرمم توی ساختمونمونیم وقتی میرم اونجا یهو بچم بغل میکنه الفرار میبره خونشون 

پس کم کم به شوهرت یاد بده یه چیزایی بگو شوهرت عصبانی بشه وقتی بچه اومد یکی بزنه درگوشش یه دعوای اساس ...

شوهرم ۲۳سالشه منم ۱۹ خیلیم کوچولییم همش مسخرمون میکنن

با مادرشوهرمم توی ساختمونمونیم وقتی میرم اونجا یهو بچم بغل میکنه الفرار میبره خونشون

بچه تو از دستش بگیر یعنی چی ، یکی هم بخوابون دهنش ازت بترسه

1
5
10
15
20
25
30
35
40