2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهتر از قبل هست که نمیخوندم کمی نتیجه داشته ولی هنوز مجردم

ایشالا خوشبخت شی. من دلم میخواد تمام دخترهای مجرد خوشبخت شن

ولی تجربه‌ی شخصی من میگه دعا و قرآن هیچ تاثیری توی باز شدن بخت نداره. اگه اینطور بود، شما مثلا بعد از 40 روز خوندن باید نتیجه میگرفتی.

اینکه همچنان ادامه بدی و روزی که ازدواج کردی بگی به خاطر همین سوره بود به نظرم منطقی نیست...

خب به هرحال هرکس یه زمان ازدواج میکنه دیگه

شما اگه تا دو سال دیگه این سوره رو بخونی، بعد ازدواج کنی حس میکنی به خاطر این سوره بود؟

من نمیتونم این بپذیرم، نمیدونم چرا

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه

قبلا همزمان

چله سوره فتح مزمل برا ی حاجت دیگه برداشتم

یهو ی خواستگار پرستار ی معلم برام اومد

فکرکنم مزمل برا ازدواج محبت اینا تاثیر داره

براهمین خواستگار اومد توام

امتحانش کن

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

ایشالا خوشبخت شی. من دلم میخواد تمام دخترهای مجرد خوشبخت شنولی تجربه‌ی شخصی من میگه دعا و قرآن هیچ ت ...

نمیتونی بپذیری

چون از ته دل قدرت دعا و قران رو قبول نداری :)

هیچ چیزی برا خدا محال نیست

ممکنه اسی قرارباشه هیچ وقت ازدواج نکنه

ولی مثلا بخاطر این ک فلان چله روگرفته

بتونه ده ساله دیگ ب خواستش برسه

این ک اسی هنوز ب حاجتش نرسیده

شاید برااینه زمان درست حاجت رواییش نرسیده

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀