2777
2789
عنوان

بچه جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1508 بازدید | 65 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی جدی و دوستانه بهش بگو. به استراحت و آرامش کمی در طی روز نیاز داری.و نیاز نیست به شوهرم زنگ بزنی ...

فکر نکنم طرفش انقد بافرهنگ باشه که اینجوری باهاش حرف بزنه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

هشت سال ک خیلی بزرگه بچه الان میره مدرسه بچه دوسه ساله نیس ک بیاد روسریتو بکشه و.. چطور ننش هیچی بهش نمیگه😐

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌

و باز هم همون حرف همیشگی،مشکل تو شوهرته عزیزدلم

باید شوهرتو متقاعد کنی که اون بچه باعث اذیت ومزاحمته برات

اینطوری خود شوهرت میدونه چیکار کنه

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

مگه از شوهرت میترسی ، مگه شوهرت نمیبینه چه عجوزه ای تربیت کردن که اذیت میکنه 

والا بچه جاری من خیلی با ادب تر از بچه جاری توعه ولی من رو مخ شوهرم کار کردم که ما به آرامش و حریم خصوصی تو خونمون احتیاج داریم ، برا همین گاهی خود شوهرم خونه باشه میگه درو باز نکن یا درو باز میکنه ببینه کیه میبینه بچه جاریمه میگه برو خونتون فردا میای یا بعدا میای 

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

۸ سالشه چقدر بی تربیت 

هر کی زنگ زد از بزرگترا بگو خیلی بی ادبی میکنه دوست ندارم بچه ام ببینه تقلید رفتارش کنه 

بگو من حوصله ندارم یه کوچیکتر اینجوری بهم بی احترامی کنه 

بگو چون بچه فلانیه کاریش ندارم هر بچه ای دیگه ای بود باهاش برخورد میکردم 

بگو بزرگتراش هم انگار دوست دارن بچه شون بی احترامی کنه چیزی بهش نمیگن 

تعارف بزار کنار اولویت خودت و خانواده خودت باشه 

هشت سال ک خیلی بزرگه بچه الان میره مدرسه بچه دوسه ساله نیس ک بیاد روسریتو بکشه و.. چطور ننش هیچی بهش ...

بعضی وقتا زنگ میزنم ب مامانم گریه میکنم 

ن بابا میترسم 😂اون ۳۲ سالش من ۱۹

از چی میترسی ؟ مگه قراره بیاد کتکت بزنه که چرا بچه شو راه ندادی ، بگو بچه ات میاد بچه مو اذیت میکنه ، وقتی بچه اش اومد دم در محکم داد بزن بگو بچتون رو جمع کنید دیگه آرامش از ما گرفته شاید به خودشون اومدن ولی اگه اینکارو نمیخوای انحام بدی به هیچ عنوان درو برا بچه باز نکن هزار بار هم بیاد در بزنه برو تو اتاق درم ببند بچه تو بخوابون بذار انقد در بزنه تا خسته بشه ، به شوهرت هم از هر طریقی شده بفهمون که اذیت میشی 

با خنده با خوش رویی با دعوا به گریه با قهر با کم‌محلی هرجوری شده بگو این بچه مزاحم ماست بگو اگه نمیتونن بچشون رو بگیرن پس ما از این ساختمون بریم 

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
من باشم جلو مادرش میرینم ب تولش یکیم میزنم درگوشش وقتی خودشون تربیت کردن بلد نیستن ما ب عهده میگیریم ...

والامیترسم بزنمش یهو میاد دریخچال باز میکنه